Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Ритуал за намиране на мечтаната работа

Ритуал за намиране на мечтаната работа

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k256
Работа

Намирането на подходяща работа определено не е лесна задача. Колкото и да се опитваме да открием най-подходящата позиция за нас, понякога така и нямаме този късмет.

Въпреки това не бива да се отчайваме, защото съществуват някои ритуали, с които можем да обърнем нещата в наша полза и да се сдобием с мечтаната кариера. С един от тях и ще ви запознаем в следващите редове.

За да извършите този ритуал, няма нужда да дочакате някаква специална дата или време от годината. Все пак, ако имате възможност, направете го, след като слънцето залезе, тъй като това би увеличило шансовете ви за успех. Отделете си поне час или два, в които ще сте сами у дома и ще можете да се съсредоточите напълно върху себе си и своите мисли.

Когато вече сте си осигурили необходимото уединение, вземете един празен и красив лист, а също и химикалка. Седнете удобно на стола или в канапето и отговорете писмено на следните въпроси:

1. Каква е мечтаната работа за мен?

2. Каква заплата очаквам?

3. Какви искам да са колегите ми?

4. Колко дълго искам да работя на това място?

5. С какво си мисля, че тази позиция ще допринесе за моето личностно развитие?

Помнете, че когато отговаряте на въпросите, трябва да давате точни и конкретни отговори, които в действителност мислите. В никакъв случай не отговаряйте с „всякаква“ или „без значение“. Недейте и да пишете нещо, ако не го искате от цялото си сърце.

Писане

След като приключите с всички отговори, сгънете листа на осем и го поставете в чист плик. Запечатайте го и го скрийте някъде, където да не го откриват нито близките ви, нито вие самите.

След това отидете в банята и измийте лицето си дванадесет пъти с хладка вода. Докато се миете, си кажете наум, че сте способни, умни и имате потенциала да си намерите скоро най-добрата работа. Кажете си, че заслужавате напълно тази работа и се опитайте да си представите щастието, което тя ще ви донесе.

Когато се измиете, избършете лицето си с чиста памучна кърма и легнете да спите. Не гледайте телевизия, не сърфирайте в интернет, не разговаряйте дори по телефона! Просто се отпуснете спокойно под завивките и си починете. С това ще финализирате ритуала.

И още нещо важно! Ако не вярвате в свръхестествените сили и всички подобни мистични практики ви се струват като бабини деветини, изобщо не се опитвайте да правите гореспосочения ритуал. Изпитвате ли капка съмнение, докато го възпроизвеждате, знайте, че той няма да ви донесе търсения успех. Затова трябва да се направи само от хора, които наистина вярват, че той ще привлече желаното в живота им.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest