Sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Този човек обеси любовницата си на полилея! Вижте ужаса след това

Този човек обеси любовницата си на полилея! Вижте ужаса след това

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
Къща в Луизиана

Една призрачна къща в щата Луизиана, САЩ, може да накара косите ви да се изправят. Нейната обитателка от 36 години съжителства с истински призраци.

Хестър Ейби е жената, която прекарва всеки свой ден в призрачната къща. Днес тя е убедена в съществуването на нещо повече от видима материя. Тя твърди, че е прекарала 36 години с духове от Луизиана. Жената се занимава с организация на туристически обиколки до места, обитавани от необясними енергии.

Ейби работи всеки ден в къщата за гости в Луизиана, обитавана от духове, и в началото те я плашели до смърт. След това ѝ се изяснило – когато усети миризмата на сладникав парфюм, е най-добре да не влиза в следващата стая. Уроците си обаче Ейби учи трудно и в продължение на много години.

Освен странната миризма Хестър често чува стъпки от втория етаж, макар там да няма никого. В началото на работата си тя не вярва в духовете и подминава всяка история с насмешка. Когато нещата започнало да се случват и на нея обаче, тя се убедила в съществуването им.

Историята, която Хестър разказва на всеки, пожелал да види мястото, е смразяваща. В голямата къща /виж галерията/ преди много години живеел съдия Кларк Уудръф. Той имал робиня на име Клоуи. Мъжът принудително направил жената негова любовница и бавачка на децата му.

Един ден съдията хванал Клоуи да подслушва негов разговор. За наказание той отрязал ухото ѝ. Клоуи решила да му отмъсти и сложила отрова в кекса му.

За зла участ той попаднал в ръцете на децата на Уудръф. В яростта си съдията обесва Клоуи на полилей в къщата. Душите на всички загинали в тези събития и до днес не могат да намерят покой и обикалят призрачната къща в Луизиана, скитайки се между този и онзи свят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати