sanovnik.bg»Статии»Мистерии»НАСА: Не, няма 13-ти зодиакален знак

НАСА: Не, няма 13-ти зодиакален знак

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k914
НАСА: Не, няма 13-ти зодиакален знак
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

В официално изявление НАСА отрече да е откривала 13-ти зодиакален знак Змиеносец и да е преподреждала останалите 12 зодии, тъй като Агенцията не се занимава с хороскопи, а с астрономия.

Информацията за 13-тия зодиакален знак– Змиеносец, се появи преди няколко години в американското издание Космополитан и бързо набра популярност.

В статията се твърдеше, че зодиакалните знаци са били 13, но Змиеносецът е бил премахнат заради фаталността на числото 13. Като източник на информацията се посочваше НАСА.

След като Зменосецът бе възстановен в зодиакалната карта, датите, които обхващат останалите 12 знаци, бяха променени. Новата астрологична карта отново бе потвърдена, използвайки се името на НАСА.

Дуейн Джонсън обаче отрича Космическата агенция някога да е търсила нови зодиакални знаци, за да пренаписва астрологията, защото тя не е наука.

Космополитан е използвал образователната програма на НАСА – The Space place, за да потвърди информацията си. Тази програма обаче няма нищо общи със зодиите, а е създадена като анимационна версия за най-малките любители на астрономия.

НАСА: Не, няма 13-ти зодиакален знак

Тя е версия на марсохода Кюриосити и от нея децата научават повече за Космоса.

В тази версия не се открива никакво разместване на зодиакалните знаци. От НАСА поясняват, че те са създадени преди 3000 години от вавилонците, които свързвали звездите над себе си с това, което им предстои.

Космическата агенция казват, че от тогава до сега тези съзвездия са променили положението си заради отклоненията на земната ос, но зодиакалните съзвездия не са се преместили на напълно ново място, а 13-ти зодиакален знак при тях няма.

Не сме променяли зодиакалните знаци, а само изчисляваме тяхното движение. Тези изчисления не могат да служат на астрологията, тъй като тя е само един остатък от древната история, твърдят говорителите на НАСА.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest