sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Мистериозни катастрофи по Пътя на Сатаната

Мистериозни катастрофи по Пътя на Сатаната

Нина НордНина Норд
Джедай
760558
Мистериозни катастрофи по Пътя на Сатаната
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за теб:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Най-много смъртни случаи по време на шофиране са регистрирани на Пътя на Сатаната, както е известно шосе в Арканзас, САЩ. Всяка година там стават много катастрофи без видима причина. Няма опасни завои, нито места, където изпреварването може да доведе до сблъсък. И въпреки това постоянно се случва някой шофьор да загине.

Това шосе сред местните е прочуто като шосе номер 666. Шофьорите, които знаят за славата му, предпочитат да обикалят с километри, само и само да не се качат на него. Местен парапсихолог се заел със сериозно изследване на смъртните случаи, в които имало и оцелели.

Мистериозни катастрофи по Пътя на Сатаната

Всички оцелели разказвали за едно и също. Огромна черна лимузина, модел от 40-те години, внезапно изниквала на пътя и започвала да се носи право към колата, докато се стигало до челен сблъсък. Над капака на лимузината имало огромен череп с кости – в това могат да се закълнат всички оцелели участници в катастрофите.

Лимузината е известна в района като Черния призрак. Обикновено се появява в мъглива вечер или в дъждовна нощ, като предпочита да се блъска в тежкотоварни камиони. Полицията претърсила района за подобна лимузина, но напразно. Тя просто не съществува, нито има подобна регистрирана в района. Затова местните са на мнение, че лимузината се управлява от самия дявол.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
50
44
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
miss981
miss981
30.05.2013 20:09
динко85 като четох историите ти знам че си падаш по паранормални.Та идеята ми е да отидеш там с онлайн камера в колата че ако не се измъкнеш чрез тази онлайн камера да виждат други случващото се. Не го приемай за някаква подигравка прости пак казвам че от историите ти виждам че си падаш по тези неща :д (но хейт :Д )
0
0
Динко
Динко
17.03.2013 12:41
допускам 4е може и да има нешто вярно и в българия а именно в несебър има подобна история в която всеки местен бисе закълнал някаква отсе4ка която винаги сякаш предизвиквала катастрофи и винаги жертви ставали млади хора един родител на загинало там мом4е отишъл при баба ванга и тя му казала да засипе еди колко си метра със захар и штяло да спре 4овекът бил заможен и потънал в скръб наисина го направил и от тогава до сега никои не е загинал на въпростното шосе.
0
0
nqkoi
nqkoi
09.10.2011 16:46
valeto много си вярва обаче.
0
0
Valeto
Valeto
10.09.2011 12:40
Едва ли е от самия дявол, по - скоро е една от колите призраци, някой загинал в такава през 40-50 год. Явно е бил преследван от камион и след това блъснат и сега духът, който е карал лимузината си отмъщава.
0
0
просто минавам
просто минавам
02.03.2011 11:46
Пак ли при братята американци ?
0
0