sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Страховити случки, разказани от малки деца

Страховити случки, разказани от малки деца

Зомби

Много хора вярват, че докато са малки, децата са надарени със свръхестествени способности, тъй като техните сетива са по-изострени, а в съзнанието им още не са се зародили предразсъдъците, които имат възрастните хора.

Затова много деца могат да виждат починали роднини и други духове, дори да разговарят с тях като с приятели. Днес ще ви запознаем с няколко истории по действителен случай, които са разказани от близки и детегледачки.

„Преди няколко години слагах дъщеричката на моя приятелка да спи. Детето беше около 3-годишно и с всички сили се бореше да не си легне в леглото.

Попита ме защо трябва да спи и аз й отговорих: „Защото е късно и за малките момиченца е време да си починат добре.” Тогава тя посочи към нищото в другия край на стаята и попита: „Ами онова момиченце няма ли да си почине? ”

„Малките деца знаят неща, които ние не знаем. Племенницата ми е 4-годишна и постоянно говори за по-голямата си сестра. Освен това непрекъснато разговаря с нея. Тя е единствено дете и няма представа, че майка й е била бременна преди години, но е изгубила детето.”

„Една вечер наглеждах 2 деца, братче и сестриче, докато родителите им бяха на кино. Сложих по-малкото да спи и си пуснах телевизора, докато майката и бащата не се прибраха.

Дух

На следващия ден родителите ми се обадиха. Според четиригодишното дете аз съм стояла на вратата му и съм го гледала втренчено много дълго време, усмихната. Обърках се и не знаех какво да отговоря.”

„Преди няколко години наглеждах дъщеричката на приятели. Те живееха в апартамент с голям прозорец към градината. Детето отиде до стъклената врата, която водеше към двора, и неподвижно започна да се взира в тъмнината в продължение на няколко минути.

След това изтича в прегръдките ми и извика: „Страшно. Твърде страшно.” Не ме оставяше да я пусна на пода и настояваше да я прегръщам и люлея през следващия половин час. Накрая започна да повтаря отново и отново: „Сега мракът влиза. Сега мракът влиза.”

„Докато бях студентка, работех като детегледачка, за да се издържам. Тогава се грижех за едно момиченце, която много обичаше аз да я наглеждам. Знам, защото майка й ми казваше, че детето иска винаги аз да идвам, вместо другите детегледачки.

Една вечер, докато родителите й ги нямаше, тя отиде една стъпка по-далеч и каза: „Когато умреш, искам да те сложа в стъклен буркан, за да си те пазя и да си те гледам винаги.”

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
52
42
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Плами
Плами
07.04.2016 14:52
Майка ми ми разказа как когато съм била на пет и тогава пра-дядо ми беше получил удар и мама ме попита дали Бог ще излекува дядо,а аз съм й отговорила:Ми да.Бог ще дойде да го спаси!..След няколко дена или седмици,не помня точно,дядо ми се спомина,Бог да го прости.Имам предвид пра-дядо,но аз така съм свикнала да го наричам.Не помня да съм казвала на мама такова нещо но си е странно
1
0
Изгубената
Изгубената
26.02.2015 13:14
Страшничко!
21
0