sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Духове и Призраци»Призоваване на духове

Призоваване на духове

Призоваване на дух
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
Препоръчано за теб:
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
28.00 лв.
Виж ››

Има хора, които изпитват силна потребност да общуват с някого, който е вече починал. Обикновено желанието им е да се свържат с любим човек, който са загубили чрез физическата раздяла на смъртта. Други пък искат да дадат израз на своя интерес и любопитство по темата, като намерят начин за контакт с души в отвъдния свят. Когато човек има намерение да се свърже отново с духа на някого и копнее да усети присъствието му, може да използва някои популярни методи за комуникация с мъртвите.

По думите на д-р Реймънд Мууди, който е експерт-езотерик и има дългогодишна практика в изследването на отвъдния свят, съществува изпитана техника, която се е използвала от древни времена насам. Тя е служила на посветените, които са искали да получат видение. Говори се, че Нострадамус си е служил с този подход, когато изпадал в трансцедентално състояние и е предсказвал бъдещето.

За да извършите ритуала, ви трябва просто голямо огледало, както и да спазите някои прости изисквания, за да си гарантирате положителното и успешно реализиране на необходимите условия за контакт. По-долу ще прочетете списък, който трябва да бъде следван, ако искате да се подготвите и да опитате да осъществите комуникация с мъртвите.

Къща на духове

1. За да получи прояснение и освобождаване на ума, човек трябва да се въздържа от консумирането на храни, които съдържат млечни продукти и кофеин, в деня преди да се състои срещата с духа на починал. Плодовете и зеленчуците се препоръчва да се приготвят възможно най-просто, а дори да се ядат и сурови.

2. Когато се опитвате да се свържете с мъртвите души, трябва да се усамотите в най-тихата част на дома си. Часовниците и бижутата е задължително да бъдат свалени. Препоръчително е да се облекат в този ден широки дрехи. Релаксацията е ключово понятие за тези, които искат да се свържат с починал дух. Разсейването, което може да настъпи от работата на часовници или телефони, трябва да бъде предотвратено. Нужна ви е пълна тишина, която да обхваща помещението, където се намирате. Следващата стъпка е да поставите голямо огледало, което да стои пред вас. То трябва да е под такъв ъгъл, че да се гарантира удобството ви по време на призоваването.

3. Ако имате проблеми с постигането на отпуснато душевно състояние и отделяне на съзнанието, то може да потърсите специално "подкрепление", като съзерцавате одухотворена картина или като слушате успокояваща музика. Тези техники ще ви позволят да достигнете подходящата настройка на духа и себеусещане на момента, които да ви помогнат да се подготвите за този вид контакт.

4. Ако се опитвате да се свържете с конкретен, любим човек, трябва да се обградите с някои от неговите снимки, както и с негови лични вещи. Докосването на обектите ще ви пренесе по-близо до онзи, когото се опитвате да призовете и искате да ви се яви. Някои от любимите, лични артикули, на които ще се спрете в избора си, могат да бъдат семейни филми, фото албуми, стари писма, чаши, парче от дреха. Трябва да подберете някакъв предмет, водени от критерия, че той е пряко свързан с възможността да бъдат предизвикани чувства или спомени у духа, когото призовавате.

Духове

5. Запалете свещ и я сложете зад вас. Трябва светлината в стаята да е слаба. Смята се, че на здрачаване е най-доброто време, за да общувате с мъртвите. Тогава много хора променят биоритъма си и изпадат в различно състояние на тяло, душа и ум. В такива моменти на съзерцание съзнанието ни започва да функционира всъщност още по-трескаво и интензивно. За да призовете духа на починал, може и да наредите около себе си малки свещи.

6. Когато сте готови да отправите поглед върху огледалото, трябва да се намирате в максимално удобно положение. Ще трябва да гледате в него, без да се опитвате да фиксирате нещо конкретно с взора си. Подходът ви на съзерцание трябва да бъде, като че ли се опитвате да видите нещо, което се намира далеч от погледа ви. В този момент може да започнете да чувствате изтръпване в пръстите си.

7. Огледалото може да изглежда помътняло след известно време. Някои хора споделят, че става много по-тъмно на цвят. Когато светлосенките по него не изглеждат така ясни както преди, то вече сте готови да изпитате преживяването на контакт с мъртвите.

8. Пълното мълчание все още трябва да бъде запазено. Позволете си да видите образите, които се появяват пред вас в рамката на огледалото (ако имате късмет да изпитате тази фаза). Изображенията, които може да срещнете с визуалното си възприятие, настроено и концентрирано за функциониране на друга честота, вероятно няма да избледнеят за около минута.

Някои хора са в състояние да съзерцават върху появили се картини относително по-дълго - около 10 минути, но това умение може да отнеме известно време, за да се развие. Понякога може да не видите нищо конкретно, но вместо това да чуете гласа на любимия си човек. Повечето изпитали този метод признават, че действително са почувствали присъствието на дух.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
58
46
34
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (29)

Изпрати
Аксел Рози
Аксел Рози
16.01.2019 00:13
Dosta strashno zvochi vseki iska da opita neshto sruv estestveno no Sam na nikoi nemu stiska iskam da opitam no s grupichka hora taka shte e po yako nqkoy dami kaje da e opital tova
0
0
Тиме Травел (можете да ме намерите в фей
Тиме Травел (можете да ме намерите в фей
04.02.2016 02:16
Аз нямам живот, моя живот е нищо. Аз копнея за знание. Аз нямам душа, не мога да усещам чувства, нито ласката любов. Готов съм да го направя, с една единствена цел знание за живота!
4
1
Анонимен
Анонимен
11.01.2019 14:10
а аз се казвам Луиза и търся някой с когото да запълня празнотата
и съм от гр Шумен а ти откъде си
2
0
Анонимен
Анонимен
11.01.2019 14:07
човек може ли да ми пишеш в фейсбук или инстаграм щото много ми хареса изказването ти
1
1
невена
невена
03.04.2015 13:54
лично аз вярвам в тези неща защото имам дядо който е починал преди аз да се родя. Много искам да призова някой дух но не мога. Страх ме е че ще ме убие
23
3
miroslava ludmilova
miroslava ludmilova
02.04.2015 13:16
Tanq kak dane mojem da razgovarqme sas duxa ako nie go prizovem rqzbirase che shte gocorim s nego
2
0
василев
василев
16.03.2015 16:10
Искам да кажа на всички ентусиасти , кандидат врачове, нумеролози и тн.Всичко което повикате под формата на дух на починал човек , ще дойде веднага.НО това което дойде няма да е човешки дух! Трябва да сте сигурни че демоните често копират дадена самоличност с цел отклоняване душата на викащия духове от истината.А именно че живота и смърта , тялото и душата принадлежът на БОГ.Библията казва ДА НЕ СЕ НАМИРА МЕЖДУ ВАС ЗАПИТВАЧ НА ЗЛИ ДУХОВЕ.Всеки опит да контактуваме с духове завръшва с обсебване с различни проявления.Пиша го за да не се излъже някой.Никаде в Библията не се говори за саюз между живи и умрели.Територия в която няма благословията на БОГ не е препоръчителна.Имам опит с това и ви предупреждавам искрено
15
2
Ground Zero
Ground Zero
02.04.2015 19:49
Всъщност с Божията воля всичко е възможно - стига да има смисъл в това! Има хора които наистина по рождение имат подобни дарби... От къде мислиш, че ги имат, ако не от самия Бог ? Един по рождение му е дадено да пее, друг да твори друго добро нещо... и с времето се развиват (трупат опит и познанство). В Библията това се казва, за да се предпази хората до толкова до колкото е възможно от лъжепророци, антихристи самозаблуда и прочие... В книгата "Нашата Вяра" от архимандрит Серафим пише: Че има хора които още тук на земята получават голяма награда от Бога да вършат чудеса... (не мога да го цитирам дословно) Това са хора които обичат истински Бога и които са си извървели Божия път... Които настина познават духовния свят (до толкова до колкото Бог им е открил), а не само от книги. Така, че всичко е възможно с Божията намеса и благословия ако наистина има смисъл в това. Тези врачки и тем подобни са си баш като демони :D те нямат никакво духовно познанство и Божия благословия! Те говорят на психологично ниво или с други думи - казват ти това което ти се иска да чуеш, а наивния народ им вярва... Така че....
6
2
Кристина
Кристина
28.01.2015 18:07
Исках да го направя но като погледнах в огледалото имах чувството че някой ме наблюдава.
2
0
Анонимен
Анонимен
11.01.2019 14:24
Казвам се Луиза и съм от гр Шумен искаш ли да се запознаем ако искаш пиши в чата или в инстаграм
0
0
Патрисия
Патрисия
18.11.2014 16:34
Това са пълни глупости
6
8
катето
катето
07.11.2014 17:10
не знам дали ще стане и ме е страх но ако намеря некой който ще ми помогне ще се престраша
14
0