sanovnik.bg»Статии»Сънища»Сънища за празници, купони и тържества

Сънища за празници, купони и тържества

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Тълкуване на сънища

Понякога човек сънува, че се намира на голямо тържество или празник. Това е знак, че ви предстоят добри новини за нещо, което планирате от много дълго време.

Ако имате проблеми в работата и сънувате празник или че сте на купон на ваши приятели, това означава, че в най-скоро време проблемите ви ще бъдат решени и за това ще помогне човек, от когото не сте очаквали помощ.

Сънища

Ако в съня ви по време на празника или купона хората танцуват, това предвещава големи победи за вас. Когато сънувате семеен празник, на който са се събрали любимите ви хора, това означава, че ви предстоят добри новини, свързани със семейството ви.

Ако на празника присъстват хора, които са починали, но са били важни за вас, това предвещава неочаквана победа за вас. Ако сънувате често купони, на които сте заобиколени от представители на противоположния пол, това означава скорошен край на любовната ви връзка, но не по ваша вина.

Ако сънувате празник, на който хората са с маски, това означава, че близки хора около вас ви мамят. Ако вие носите маска на празника, а после я сваляте, това означава, че сте нещастни във връзката си с човека до вас, но не искате да го признаете.

Ако по време на празника, който сънувате, се запалят много свещи, това означава, че в личния ви живот в скоро време ще започне нов етап.

Купони насън

Ако по време на купона, който сънувате, всички танцуват, това означава, че ви предстои скарване с близки хора.

Ако закъснявате за празник, на който са се събрали много хора, това означава, че в скоро време ви предстоят неприятни промени. Ако сънувате, че празнувате рождения си ден, това означава, че ви предстои голямо щастие в личен план.

Когато сънувате празник, на който виждате само непознати хора, този сън трябва да ви предупреди за опасност, която ви дебне от страна на ваши близки, на които имате доверие.

Ако в съня ви сте на празник, на който никой не иска да контактува с вас, това издава вашата несигурност в собствените си сили. Ако сте в период на неувереност, обърнете се за помощ към близък приятел.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Иван
Иван
01.11.2015 09:40
"Ако в съня ви по време на празника или купона хората танцуват, това предвещава големи победи за вас."
И после малко по- надолу:
"Ако по време на купона, който сънувате, всички танцуват, това означава, че ви предстои скарване с близки хора."
???????????????????????????????????????????????????
4
1