sanovnik.bg»Статии»Сънища»Сънищата са общуване с Висши светове

Сънищата са общуване с Висши светове

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Общуване с Висши светове

Когато заспиваме, всички ние сънуваме. Просто някои от нас не си спомнят сънищата си и твърдят, че никога не сънуват, въпреки че през нощта са били в страната на сънищата.

Често се случва цял ден да се опитваме да разрешим труден и на пръв поглед нерешим за нас проблем. На сутринта, когато се събудим, решението вече е узряло и в повечето случаи се оказва, че това е единственото правилно решение на проблема.

Според повечето специалисти това се дължи на факта, че мозъкът прехвърля различни варианти на решение на ситуацията, докато спим, и след това се събуждаме с най-успешния от тях.

Според много хора, които вярват в окултното, сънищата не са нищо друго, освен начин за общуване с Висши светове.

Сънища

В съня си често срещаме хора, които са били много важни за нас, но са починали. И често точно те ни подсказват решението на сериозен проблем, който ни измъчва.

Това е начин за контакт с Висшия свят, но чрез форма, която ни е позната, за да не ни плаши, смятат почитателите на окултното. Затова сънуваме хора, които познаваме и много рядко - хора, които никога не сме срещали.

Много често се събуждаме изнервени и разкъсвани от омраза или завист към някого, а на сутринта се събуждаме успокоени. И не помним, какво сме сънували, за да се събудим като преродени.

В такива случаи обикновено сме общували с Висши сили, които са ни подействали успокояващо и са ни убедили, че няма смисъл да се ядосваме за грешките на другите, както и за нашите собствени, а е по-добре да се опитаме да ги поправим. И, без да си спомняме защо, се събуждаме щастливи и успокоени.

Сънищата, според вярванията на много древни народи, са възможност да контактуваме с места, които са достъпни единствено и само за душата ни. Това е начин да контактуваме със сили, в които дори повечето от нас не вярват.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
55
47
34
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Katerina
Katerina
01.06.2013 12:19
Мирке не си единствена! Аз сънувам един много як сън с продължение сякаш е филм и го сънувам от 3 години!
1
0
mariq_89
mariq_89
12.04.2013 16:35
Много често ми се случва всички сънища ,които сънувам се сбъдват след определен период от време. Всичките ми сънища се сбъдват и се развиват така както съм ги сънувала или обратното на това което съм сънувала и хора които не ги познавам и не съм ги срещала през живота си но съм ги сънувала се появават в моя живот след определен период от време след като съм ги сънувала.Моля дайте ми някакво обяснение.
0
0
Неда
Неда
11.04.2013 15:01
Понякога сънувам събития и хора които знам,че са се случвали,но не мога да определя кога-все едно е спомен от отминал живот.И то в съня си се чудя кога е било. Често сънувам сън с продължение.
Веднъж сънувах ,че съм на някакво място и пред мен се развива действие като на филм и аз съм само наблюдател отстрани.Сутринта си го спомних и го разказах на дъщеря си. След може би седница две дъщеря ми прещраква каналите и изведнъж ми извиква,и двете изумени гледахме това което и бях разказала.
5
0
keks
keks
28.01.2013 17:55
Аз пък сънувам на последък,че правя секс.Много вълнуващ секс.Да отбележа,че секса го правя с съпругата и е по хубав от реалния.
2
1
Ани
Ани
14.01.2013 21:05
До преди два месеца преди да почине съпругът ми винаги си помнех сънищата,дори такива от детството ми защото
винаги са били ярки,цветни,емоционални независимо дали са с положителен или отрицателен заряд!изумително е че помня сънищата си още от тригодишна възраст!Но преди по малко от два месеца след кратко боледуване почина съпруга ми който настоятелно искам да сънувам точно в такъв обичаен за мен ярък сън,но уви не се получава-или сънувам нещо мимолетно или мъгляво,или не си спомням какво съм сънувала.По някое време едва след обяд си припомням нещо откъслечно и кратко и съм сигурна че съм имала обстоен сън,но не мога да го възстановя в съзнанието си!Защо - той ли не иска да знам сънят си или има друга причина?Моля,дайте някакво обяснение!
0
0
super_girl
super_girl
02.01.2013 15:25
Мирке.. а случвало ли ти се е да сънуваш един след друг (поредни) сънища вечер след вечер?... защото сигурно на всеки му се е случвало, а на мен прекалено често...
0
0
Кристина
Кристина
19.12.2012 23:27
Сънуваме хора, който познаваме и които сме виждали поне 1 път,но не си спомняме , и другото е че не винаги помним какво сме сънували, но това не означава, че неможе да запомним съня си,тогава няма да има смисъл тези "сили" да ни показват "съдбата".
0
0
Мирка
Мирка
07.12.2012 09:29
Аз като заспя,все едно живея втори живот.Сънищата ми са изпълнени с много преживявания,емоции,срещи с различни хора на различни места. Понякога ми се случва да да имам продължение на някой сън.Не знам дали на някой друг се случва,но наистина е много странно.
2
0
Бетина
Бетина
06.04.2014 19:54
аз много обичам да спя защото сънищата ми са супер яки изпълнени с преживявания нещо като теб но не съвсем. не сънувам продължения но след всеки сън организмът ми е свикнал да се събужда за секунда и пак заспивам. а осъзнатите сънища а най-яки осъзнавам че сънувам и броя от 4 на обратно като преди това си пожелавам нещо и то се случва но наскоро се обърках и броях от 1 до 4 и стана точно обратното :(
1
0