sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Как да получите помощ от рибите в аквариума

Как да получите помощ от рибите в аквариума

Нина НордНина Норд
Джедай
760565
Рибки в аквариум

Ако имате аквариум, би трябвало поне веднъж да сте почувствали умиротворяващото въздействие на аквариумните рибки.

Но от тези малки същества можете да получите и сериозна психологическа помощ. Разбира се, ако страдате от невроза или депресия, най-добре е да потърсите помощ на специалист.

Но ако сте преуморени, имате неприятности в служебен или в личен план и усещате, че нямате сили да се справите с предизвикателствата, които напоследък ви предлага животът, аквариумните рибки ще ви помогнат.

За да получите максимална психологическа помощ от аквариумните рибки, трябва да сте напълно сами в стаята, където се намира аквариумът.

Аквариумна риба

Добре проветрете помещението. Ако лампата е включена, изгасете я, като оставите само осветлението на аквариума. Седнете, а най-добре легнете на мек диван или кресло, с лице към аквариума.

Наблюдавайте внимателно движението на рибките в него. Изберете една от тях и нека погледът ви следва само нея. Не мърдайте главата си, тя трябва да е напълно неподвижна. За да проследявате движението на рибката, мърдайте само очите си.

Кажете си, че за кратко ще се превърнете в рибка, за да си починете в прозрачната вода. Отпуснете се и като гледате мехурчетата във водата, опитайте се да усетите как кожата ви се докосва от нежни вълни, а мехурчетата леко ви гъделичкат. Вече сте напълно спокойни, чувствате се в безопасност...

Затворете бавно очите си и разрешете на изцеляващия сън да ви отведе при вашите мечти за релакс. Ръцете ви ще станат топли и ще натежат, топлината ще се разпространи по цялото ви тяло, клепачите ви ще се затворят. Кажете си: „Ще спя петнадесет минути, и ще се събудя в прекрасно настроение и с енергия, за да постигна всичко! ”

Точно така и ще стане. Ще заспите за кратко, а след това ще се събудите, заредени с енергия. Правете това психологическо упражнение винаги, когато се чувствате изтощени, и се грижете за рибките в аквариума ви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest