sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Жена възкресена четири дни след смъртта си

Жена възкресена четири дни след смъртта си

AdminAdmin
Дарт Вейдър
658392
Жена възкресена четири дни след смъртта си

В продължение на три години се лекувах от рак, надявайки се да получа помощ от медицината, но нямах полза от нея. Специално за мен извикаха от Москва известния професор Израил Исаевич Нойман, който ме оперира в единадесет часа сутринта на 19 февруари 1965. По време на операцията аз умрях.

Докато ме оперираха, душата ми стоеше между двамата лекари и аз си мислех: “Защо сме две? Аз лежа и аз стоя? ” Със страх следях хода на операцията. В червата ми беше намерен злокачествен тумор. Целият стомах, както и целите черва бяха в ракови възли. Лекарите извадиха вътрешностите ми и казаха: “Там където е мястото на дванадесетопръстника, има само някаква течност — всичко е изгнило".

Сложиха ми скоби на разрезите и ме закараха в моргата. Там при мен влязоха брат ми със сина ми Андрейчо. Синът ми се приближи, целуваше ме по челото и казваше :"Мамо, върни се при нас". Аз го прегръщах и целувах, а той не ми обръщаше никакво внимание.

След това се озовах в къщи, където дойде майката на моя първи законен мъж, моята свекърва. Тук беше и сестра ми. Започна подялбата на богатото ми имущество, което бях натрупала по нечестен начин. Сестра ми прибираше най-ценните неща, а свекървата я умоляваше да остави нещо и за сина ми.

Жена възкресена четири дни след смъртта си

След това и двете си отидоха, а аз полетях нагоре, учудвайки се на това, че летя. Летях в легнало положение върху нещо като шперплат, но мек и черен. Долетях до първата поднебесна сфера, след това — виждам, недалеч от мен стои висока красива жена, а след нея върви юноша, горко плаче и я моли за нещо. Тя, обаче, не му обръща никакво внимание.

Изведнъж се чу глас: “Върни я обратно на земята, ти дойде не навреме. Добродетелите на нейния баща и непрестанните му молитви Ме умилостивиха”. Гласа продължи да говори: “Омръзна ми от страшният ѝ живот. Исках да я затрия от лицето на земята без покаяние, но нейният баща я измоли от Мен”.

Сетне всичко се завъртя, аз излетях от тази смрад и видях земята, която се изравни, видях и църквата си, над която по-рано се надсмивах. Запътих се към моргата. Тя беше затворена, но аз влязох и видях моето мъртво тяло, главата беше увиснала и ръката също беше увиснала, от едната страна бях притисната от друг мъртвец. Не знам кога душата ми влезе в тялото, само почувствах студ.

В това време в моргата внесоха мъртъв мъж с отрязани от влак крака. Аз отворих очи и всички се разбягаха от страх. След това дойдоха двама санитари и двама лекари. Те наредиха веднага да ме закарат в болницата. Събраха се много лекари и започнаха да затоплят тялото ми. Това стана в четири часа след обяд на 23 февруари 1965 година. По тялото си имах осем шева — три на гърдите, останалите по ръцете и по краката, тъй като лекарите се бяха упражнявали върху мене. Като ме затоплиха, отворих очи и след два часа проговорих. Постепенно се съвземах. Храниха ме изкуствено, а на 12-ия ден ми дадоха закуска.

Започнах да разказвам на лекарите къде съм била и какво съм видяла. На другия ден ме сложиха на операционната маса. Главният лекар Валентина Василиевна Алябева махна скобите, отвори корема и каза: “Защо са рязали човека? Всичко в нея е здраво”.

Дойдоха лекарите, които правиха първата операция и казваха: “Всичко в нея беше изгнило, а сега е здраво”, а мен ме питаха: “Боли ли те? ” Лекарите ходеха напред-назад, хващаха се за главите, кършеха ръце, бледнееха от страх и бяха като мъртви. Във втората операция взеха участие много лекари от различни болници.

А сега съветвам всекиго, който не иска да получи мъки за греховете си — изповядвайте ги и вярвайте в Бога!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
514
49
36
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (27)

Изпрати
вили
вили
07.11.2015 21:05
И аз вярвам във висшите сили.
8
1
Биса Симеонова Димитрова
Биса Симеонова Димитрова
17.02.2014 16:42
Да,аз вярвам във висшата сила наречена в моята религия БОГ.Но техните представители,който го представят тук на земята не мога да приема.А,защо ли нека всеки сам си отговори и най вече свещенниците>
16
6
Ивелина Георгиева
Ивелина Георгиева
26.11.2013 08:54
Чудесна статия , но да беше сложил човека името си и да се приложат доказателства от лекарите . И после става както каза Исус , че дори да видят възкръснал някой от мъртвите пак няма да повярват в Него . И ако не повярват и не се покаят първо лекарите , които са свидетели на божиите чудеса , как пациентите им ще се научат да се молят и покайват ? Дано да има мъдри , които да вярват в истината на горното свидетелство , защото те са много , но и да вярват в Бога .
9
7
Елка
Елка
27.06.2013 17:16
Вярвам в тези изживявания,усещам ги в душата си,сигурна съм че съществува живот след кончината на тялото
9
4
Darinka
Darinka
26.04.2013 13:09
Чела съм и други подобни истории, но отново тръпки побиха цялото ми тяло....

Катя Господинова, аз имам какво да ти разкажа ако желаеш....
13
1
sisi
sisi
26.04.2013 12:46
невероятно,но вярата прави чудеса....българския народ е загубил вярата си в Бог и затова страдаме много...затова се случват нещастия на млади хора...любов ,смирение,прошка,състрадание, вяра....това е
15
1
Анжел
Анжел
23.04.2013 23:02
Баща и бил голям пичага приживе щом е успял пред Господ да и измоли спасение ,верно 4 дни,пък представям си каква неверница е била щерката.
Бил съм в тунела на смъртта.Господ ми каза че съм за рая и много други неща.Мога да ви насоча как и вие да станете по господоугодни и как да се доберете до по-добра позиция за вечността.Срещу заплащане или бартер-0899152888.
2
19
Иван
Иван
28.11.2013 09:17
срещу заплащане,бих ти заплатил с няколко бухалки по тиквата.ТВОЯТ БОГ ВИЖДА,ковчега ти няма джобове където да сложиш парите.
31
1
ан
ан
20.04.2013 07:09
БОГ Е ЛЮБОВ,БОГ Е ВСЕМЪДЪР,БОГ Е ВСЕБЛАГ!
13
0