Сънища за змии
Dreaming of snakes

Сънища за змии

Нина НордНина Норд
Джедай
760493
Змия

Сънищата със змии определено не са сред най-приятните. Често пъти те са много страшни кошмари, които е трудно да бъдат забравени. Но трябва ли да се плашим от тях? Какво

Ако сънувате, че ви е ухапала умираща змия насън, това е знак, че ще страдате от злобата и завистта на лицемерни приятели. Сънищата за змиите са предупреждение за различни форми на злото.

Ако виждате насън змии, които се извиват или падат върху вас, това означава, че изпитвате угризения на съвестта и че скоро ще изпаднете във финансови затруднения.

Убийството на змия по време на сън е знак, че сте готови на всичко, за да постигнете интересите си и за да получите високата оценка на хората около вас.

Минаването насън между много змии означава, че ще тържествувате над враговете си. Ако змиите ви хапят и ви боли, това предвещава, че враговете ви ще навредят на работата ви.

Сън

Ако насън видите, че по зелена трева към вас пълзи малка плоска петниста змия, а вие отскачате настрани и тя продължава по пътя си, а след това се приближава отново към вас, като се увеличава, това означава, че в реалния живот вие преувеличавате проблемите си.

Ако се разболеете или имате неприятности в работата, този сън предвещава, че скоро всичко ще се оправи и ще успеете дори да си починете от работата.

Когато сънувате, че голяма змия се е увила около вас и се опитва да ви удуши, това означава, че скоро ще сте безсилни в ръцете на враговете си, и то по ваша вина.

Ако насън държите змия в ръцете си, това означава, че дребни неприятности ще се превърнат по ваша вина в огромни трудности, с които няма да можете да се справите сами.

Ако настъпите змия насън, това означава, че ще се тревожите, но ви очаква единствено радост. Ако в съня ви някой друг бъде ухапан от змия, това означава, че не сте готови да направите жертви за приятелите си. Трябва да се замислите по тези въпроси.

Малки змии в съня ви означават, че оказвате прекалено големи почести на хора, които не заслужават това, а зад гърба ви постоянно кроят планове как да ви попречат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.4
59
411
36
214
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
диди
диди
24.09.2014 20:02
По принцип когато сънуваме змий означва врагове неприятели лоши неща .Изобщо когато сънуваме кошмари и се събудим от тях е хубаво да махнем към прозореца с думиге "нека този неприятен кошмар си върви с ноща"и така нищо лошо няма да ни се случи на яве
12
2
габриела
габриела
31.08.2014 11:31
аз сънувах,че минавам покрай много,много убити змии, а някъде имаше само кожа от змии
5
1
anonimka
anonimka
03.12.2013 09:17
Аз пък сънувах много малки змии,които ги убивам
13
2
Mimata_
Mimata_
09.09.2013 12:11
Това е вярно с малките змии!МНОГО ВЯРНО.
11
2
Историка
Историка
30.06.2011 14:00
Аз направо щях да я набия. Първо не мога да понасям лъжеприятели, второ по-скоро ще се оставя на ме натупат по гърба с камшик, отколкото да ми лепнат плесница по лицето. Атака! Браво! Заслужава да си пореве тая патица. Мен само веднъж някой ме удари в лицето без да има последици и това беше една тежка топка. Вярно, че се пльоснах на пода ама нищо. Трябвало е и да и удариж още два шамара, даже три като символ на нейното издайничество, лъжеприятелство и наглост.
Браво. Браво Браво.
5
2
monika
monika
27.03.2011 11:17
Аз имах една приятелка. Всеки ден бяхме заедно, от сутрин до вечер, всичко си споделяхме. Но тя издаде най - съкровенната ми тайна, че си харесвам един от 6-ти клас. Това за мен беше все едно да ме нарече глупачка. И нейният братовчед Сами ни накара да се бием. Тя ми се нахвърли, удари ме в окото. Аз и ударих два тупаника и тя се разплака. Вие бихте ли сторили така, ако някой ви удари в лицето ?


12
23