Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Астрално»Признаци, че имаш много силна аура

Признаци, че имаш много силна аура

Признаци, че имаш много силна аура
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Скептиците и практично настроените хора не вярват в духовни понятия, защото не могат да бъдат уловени със сетивата, с които природата ни е оборудвала. Това не означава непременно, че такива понятия не съществуват. За какво става дума?

Аурата е едно от тези понятия, представи на духовно ниво, които не можем да видим, нито физически да докоснем. Какво е аура?

Тя е енергийното поле, което обгражда плътно всеки обект с материален произход. Щом нещо има атомна структура, то има и аура, защото всеки атом има електрони и протони, които постоянно се движат, вибрират, като атомите на живата материя са по-подвижни от тези на неживата. Заради това енергийното поле на едно растение, животно или човек се улавя по-лесно.

Аурата на човека е енергийното му поле, което го заобикаля плътно. При здравите хора тя има форма на яйце или елипса, обвива цялото тяло и се разпростира на 2-3 метра извън него. Аурата е оцветена в различни цветове и свидетелства за физическото, менталното и психическото състояние на човека в даден момент.

Аурата е уникална и се променя постоянно. Колкото по-здрав и жизнен е един индивид, толкова по-жизнена е енергията, която излъчва. Тя изпълнява ролята на пазител, защото само слабата аура допуска енергийни вмешателства.

Енергийното влияние на здравата и позитивна личност върху околните има положително, дори очистващо и тонизиращо въздействие. За всеки е добре да живее или общува често с хора със силна аура, защото може само да спечели от това. Ето кои са признаците на силна аура!

Цветовете на аурата

1. Първият признак за силна аура е здравословното състояние на човека. Този със силна аура боледува рядко. Слабата аура се идентифицира по слабия имунитет, хроничните заболявания, непрекъснатата преумора.

2. Силното биополе дава на своя собственик предимството да бъде успешен във всяка област на живота. Късметът го съпътства и постига успех без видими усилия.

3. Чувствата са друг признак на силната аура. Хората, които я притежават, са оптимисти, притежават притегателна сила за околните, защото излъчват вътрешна светлина.

4. Силният характер е много изявена характеристика на силната аура. Хората с това качество са винаги готови да помогнат на другите, защото могат да решават не само своите проблеми.

5. Лидерството е разбираемо при хората със силна аура. Ниското ниво на биоенергия е несъвместимо с лидерските възможности.

6. Силният дух върви редом със силно и здраво тяло. Те си партнират и балансират всички компоненти на личността.

7. Хората със силна аура са надарени с мощна енергия и вървят винаги в правилната посока, те знаят коя е тя. Затова не съдят другите, а просто се опитват да им помогнат в пътя им напред.

Енергията не е константа. Тя може да се развива с работа и целенасочени усилия. Така аурата става все по-мощна и служи все по-добре.

Прочетете още за тайните на аурата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest