sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Какво казва за теб хороскопът на друидите

Какво казва за теб хороскопът на друидите

Съдържание:

Какво казва за теб хороскопът на друидите
Снимка: TheMartian/ pixabay.com
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Келтите имали като всички други древни народи свои вярвания, заклинания и тайнства. Тези духовни виждания били управлявани от друидите, които са духовните лица на келтските племена. Те са магьосници, лечители, гадатели освен духовни лица в техния свят.

Вярванията на келтите се основават на представата, че хората са творения на боговете на дърветата. Затова всеки човек се отличава със свои особености, характеристики и нужди, в зависимост от собственото си рождено дърво. Затова е нужно всеки да знае кое е неговото рождено дърво, за да опознае по-добре себе си и да се научи да изразява желанията си.

Друидите жреци са създали хороскоп, който е много древен, на над 2 хиляди години, и предава точно естеството на човешката личност според датата на раждане.

Ябълково дръвче - 22 декември - 1 януари и от 25 юни до 1 юли

Това е дърво, което радва очите - красиво, нежно, очарователно. Когато някой, роден от това дърво, встъпва в брак, невинаги обича партньора си, но лесно се адаптира. Ако обаче съдбата му изпрати човек, пригоден по дух, тогава животът е истинско удоволствие за двамата.

Тези хора са много лоялни и толерантни в отношенията с околните. Доверчиви са и могат лесно да станат обект на измама. Живеят ден за ден, взимам на заем и забравят да върнат, фантазират, философстват и витаят в облаците. Обичат да четат, харесват знанието и са много информирани. Често си усложняват излишно живота, защото монотонното ежедневие ги потиска.

Ела - 2 януари - 11 януари и 5 юли до 14 юли

Елата е красиво дърво, но притежава студена красота. Подвластните на нея обичат стари бижута, леки аромати и мистични празници. Става въпрос за капризни хора, с които трудно се намира общ език. Те са и силно самодостатъчни, но следват съветите на околните. Не са много разговорливи, но са весели хора, а упорството и способностите им ги правят успешни. Това са хора, които мислят теоритично, но практиката често се различава от теорията и тогава губят. Това не се случва често, защото Елите знаят какво могат и работят така, че да го получат.

Целта на тези хора не са парите и успеха, а щастието. Обичат да мечтаят и е приятно да се стои около тези личности, защото действат успокояващо. Верни са на приятелите и в любовта. Животът на елите често минава леко и спокойно сред тези, които обича.

Топола - 4 февруари до 8 февруари и 5 август до 13 август

Какво казва за теб хороскопът на друидите

Хороскопът на друидите казва, че Тополата трябва да внимава, когато избира местожителство и работа. За тях околната среда е много важна. Нуждаят се от приятели и комфорт, но много често бърка и страда. Любовта на Тополата може да бъде спечелена, но това не значи много, защото чувството е твърде крехко и най-малката неприятност може да развали всичко.

Кедър - 9 февруари до 18 февруари и 14 август до 23 август

Родените от това мощно дърво не знаят що е срам, адаптират се към всяка ситуация и навсякъде са у дома си. Отличното здраве е отличителна чарта на тези хора и е много важно за тях. Обичат свободата, не познават какво е страх и смут, но въпреки че такъв човек създава впечатление за сила и мощ - физически и духовно, може да попадне под чуждо влияние. Тъй като са всеотдайни хора, Кедрите често са в ролята на герои и мъченици за другите. Те са интелигентни, бързо в мислите и взимането на решения и са способни в творчеството, най-вече като музиканти.

Борово дърво - 19 февруари - 28/29 февруари и 24 август до 2 септември

Хората, родени от Бор, са смели, знаят какво искат и как да го постигнат. Упорити, бързи и точни, те вървят смело през живота, но са малко егоисти и много се стараят за своя комфорт. Слабост проявяват, но само в любовта. Понякога вършат необмислени неща, за да стигнат до обекта на чувствата си. Проницателни и пробивни в живота, Боровете стигат до целта си.

Върба - 1 март до 10 март и 3 септември до 12 септември

Родените от Върбата са меки личности, обичат слънцето и се мъчат да уловят всеки миг на радост. Знаят какво искат и гонят целите си, но никога не се налагат на другите. Не обичат да правят компромиси и дълго се адаптират към новото. Любовта при тях е романтична, не толкова сантиментална. Тя е страдание и тогава има висока стойност, евтините трепети не ги вълнуват. Интуитивни, добри психолози и хора с богато въображение, това са подвластните на Върбата.

Липа - 11 март - 20 март и 13 септември до 22 септември

Какво казва за теб хороскопът на друидите

Слаби, тихи, загадъчни, малко песимистични, но когато трябва ведри - това са хората на Липата. Скуката им е основен враг, обичат да комуникират и изслушват събеседника си. Нуждите им са прости - книга, уютен дом и котка. Мечтаят за хармоничен свят без зло и глупост, но тъй като това не може да се промени, предпочитат да потънат в личния си свят, лишен от тези пороци.

Лиственица - 22 март - 31 март и 24 септември до 3 октомври

Това дърво е известно с две нещо - не гние и е устойчиво на влага. То е и много здраво. Точно такива са и хората, родени от него според друидите. Те не изгарят в огъня, нито се давят във водата. Ако са врагове на някого, търпеливо го игнорират ис един удар го повалят, когато дойде моментът за това.

Офика - 1 април -10 април и 4 октомври до 13 октомври

Това дърво е красиво, а плодовете му са обичани от всички. Хората, родени от това дърво, имат уникален дар - намират добро във всеки, когато срещнат.

Клен - 11 април - 20 април и 14 октомври до 23 октомври

Хората, родени от това дърво, са магнетично привлекателни. Освен това имат страхотно чувство да хумор. Само дето им е малко в повече и често околните са обидени от прямотата им.

Орех - 21 април - 30 април и 24 октомври до 2 ноември

Хората, родени от това дърво, са твърде различни от него. Нито вкусният плод, нито красивата дървесина са близки до характерните неща за човека, произлязъл от дървото. Става въпрос за бдителни и коварни личности. Безмилостни, когато се почувстват засегнати, както и готови да се ползват от плодовете на чужд труд.

Жасмин - 1 май-14 май и 3 ноември до 11 ноември

Какво казва за теб хороскопът на друидите

В природата жасминът е известен с тънките си клонки, нежни цветове и упойващ аромат. Жените жасмин носят същата крехка красота, но когато ароматът изчезне, става ясно, че личността зад нежните черти и по-скоро от желязо. Целеустремени и волеви, това са Жасминовите издънки.

Кестен - 15 май - 24 май и 12 ноември до 21 ноември

За живот на това дърво му е нужно пространство. На хората, подвластни за този зодиакален знак, също. Трудно намират съгласие в общуването с околните, затова често сменят професии, борят се за своята истина и все страдат от несъвършенствата на света. Те обаче са влюбени в живота и всичките му проявления и воюват за всяко от тях.

Ясен- 25 май - 3 юни и 21 ноември до 1 декември

Според легендите на викингите свещеното дърво на живота - Игдрасил, било ясеново дърво. Това е могъщо, елегантно и красиво дърво, а хората, които са под негово влияние, са оригинални и различни във всяка необикновена ситуация. Имат дарбата на пророци, рядко грешат в избора си и затова много премислят, когато трябва да избират.

Габър - 4 юни - 13 юни и 2 декември - 11 декември

Отговорни, изключително работоспособни и успешни са представителите на този знак, но са малко високомерни, независимо че е съвсем заслужено тяхното самочувствие. Всъщност често са деликатни и уязвими и това е тяхна своеобразна защита срещу всеки, който иска да се възползва от тях.

Смокиня - 14 юни- 23 юни и 12 декември до 20 декември

Емоционално непредвидими и непостоянни са представителите на Смокиновото дърво. За тях работата и семейния живот често са символ на скуката. Различните творчески занимания обаче са им по вкуса.

Дъб - 20-21 март

Какво казва за теб хороскопът на друидите

Дъбът е символ на вечност и точно така се чувстват и хората, родени от него, като безсмъртни. Имат сила и вяра да раздават и на другите. Те са завидни като характер и устойчивост, вечни като дъбовите дървета в гората.

Бреза- 22 Юни

Брезовата клонка в древността служела да прогони злите духове. Хората под знака на брезата също не търпят около себе си нищо зловредно. Те изискват уют, спокойствие и радост. Самите те не носят нищо снобско в себе си и им харесва навсякъде, където е спокойно.

Маслина - 22-23 септември

Маслината е вечнозелено дърво, което вирее на брега на Средиземно море. Точно такива са и хората под знака на маслината. Сред топлия пейзаж и до спокойното море. Това са най-миролюбивите хора. И това пъди завистниците надалече.

Бук - 21 декември

Букът е здраво, красиво и силно дърво, а ядките му са вкусни и търсени. Хората, под този знак, са успешни и търсени. Отдава им се всичко, което започнат. Отличават се с щедрост, таланти и здрав разум и умеят да бранят своето.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest