Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Карма и Съдба»Тайнственото значение на името Валерия

Тайнственото значение на името Валерия

Тайнственото значение на името Валерия

На 7 юни имен ден празнуват Валери и Валерия. Името Валерия произлиза от мъжкото име Валери. Коренът на тези две имена идва от латински и се превежда като здрава и трайна. Това име, въз основа на неговото значение, става истински амулет за Валерия. Носителките на това име са силни, непоклатими и открояващи се.

Съдбата и характерът на Валерия

От детството си Валерия проявява силен характер и се забелязва сред тълпата. Нормално за нея е да бъде в центъра на събитията. Мрази скуката и бавните темпове. Предпочита партитата и приятелските сбирки. Бурният нощен живот я кара да бъде в стихията си. Щом създаде семейство обаче, Валерия се поуспокоява малко. Някогашните забави остават на заден план, а съпругът, децата и домът са нейният нов приоритет.

7 август - Валери, Валерия

Но в същото време Валерия рядко се превръща в ентусиазирана домакиня. Тя се опитва да обкръжи мъжа си с комфорт, но търси приятел, който да споделя нейните импулсивност и безразсъдност. За партньора си Валерия винаги ще остане потайната и непредсказуема жена, обвита в мистерия.

По отношение на кариерата носителките на това име не могат да се оплачат. Те определено знаят целите си и как да ги постигнат. За тях срамна работа няма, но и същевременно ценят труда си. Благодарение на дисциплината и последователността си бавно и сигурно се изкачват по стълбицата на успеха.

Валерия може да започне на най-ниската позиция в дадена фирма, но няма да забележите кога се е изкачила до ръководна длъжност. И някак си тя много ѝ подхожда, защото тази жена умее да разпределя задачи и да сплотява екипа си.

Избор на името Валерия за момиче

Валерия

Родителите трябва да знаят, че избирайки това име за своето момиченце, ще му дадат както много женски качества, така и мъжка енергия. Затова не бива да се изненадват, ако малката девойка проявява интерес към мъжки професии или е обградена с повече приятели от мъжки пол.

Важен момент за родителите на Валерия и за близките ѝ: тя не бива да бъде укорявана за направените грешки. Валерия е доста импулсивна, така че критиката, вместо да я поучи, може да я накара да се затвори в себе си и да се отдалечи от околните. Както в детска, така и в по-зряла възраст, Валерия е непредсказуема и рядко седи дълго време на едно място. Това е много енергично дете, на което липсва само постоянство.

Подходящи професии за името Валерия

Тя е творческа натура и на Валерия професии, свързани с изкуството ѝ подхождат. Но тя бързо сменя своите интереси, така че не се учудвайте, ако днес се изявява като художник, утре като писател, а след една година вече се занимава и с музика.

Това беше най-важното от значението на името Валерия - едно красиво и борбено женско име.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest