Sanovnik.bg»Форум»Изповеди»Женен е , но ще бъде мой!

Женен е , но ще бъде мой!

  • 06.05.12 01:55#1BritneyBritneyНовакРегистрация: 25.03.12Град: ВарнаОтговори: 1Женен е , но ще бъде мой! Трудно ми е .. не знам как да започна !! Но искам да споделя и евентуално да получа някакъв съвет . Ами да започна от начало. Влюбена съм в женен мъж и най-странното в ситуацията е , че той и жена му са много близки на семейството ми. От известно време когато посещават родителите ми започнах да усещам някакви симпатии и от негова страна. Аз съм доста привлекателна и мога да имам всеки когото поискам дори не ми се излиза от постоянните погледи върху мен , но аз искам него , той е всичко ! Срещнахме се веднъж и разбира се и той ме беше усетил и си поговорихме. Знам , че е грешно и не трябва , но точно , защото е забранено ме привлича той е голям колкото баща ми , но не мога да спра да мисля за него. Аз съм на 18 и съм доста зряла за възрастта си и не е просто някакво увлечение сигурна съм . Искам да бъда с него и знам , че ще е завинаги. :x:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 21.03.14 12:06#2Monny MonsterrMonny MonsterrНовакРегистрация: 25.01.14Град: БлагоевградОтговори: 13от: Женен е , но ще бъде мой! Ами от една страна, ако с него по някаква причина се съберете, ти ще разбиеш неговото семейство. Но от друга, за любовта няма граници. Не искам да те разочаровам (това е само мое мнение, и просто съвет), но не мисля, че един разумен мъж би позволил да наруши семейния уют. Възможно е това което вие имате за него да е просто авантюра. Много женени мъже си намират приятелки или както се казва "любовници". Но при почти всички случаи това е просто защото в момента имат някакви семейни проблеми например, преживяват стрес и т.н. Дори и някои да казват, че обичат "любовницата" и ще се разделят с жена си.. просто вероятността да попаднеш на такъв, който наистина би го направил е 0.1%. Но аз в крайна сметка няма как да знам какви са отношенията ви и най-вече какво мисли самият той и как те възприема. Така че това е само мое мнение.ОтговорОтговор с цитат
  • 24.12.14 07:28#3AsmodeusAsmodeusНовакРегистрация: 31.07.14Град: -Отговори: 46от: Женен е , но ще бъде мой! Ще бъде твой само насън!
    Не се бутай там, където не ти е мястото.
    ''Не тръгвайте с женени, не бъдете утешителна награда...''
    Ако те сваля толкова по - зле за теб - само си играе с теб и те залъгва, имай малко себеуважение и не се унижавай!
    Не действай като малолетна глупачка и не си позволявай да се влюбваш, това е моят съвет!
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest