Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
и разбирасе най-важното не е записано а именно че по тези начини най-често комуникирате със зли същества които леко по леко се опитват да преминат от от другата страна и когато това стане вече е прекалено късно нарича се обсебване от демони и лечение няма наи вече в българия.така че ако искате да умрете по болезнен начин вие и членове на семеиството ви което ще се опита да ви помогне то продължаваите да дърпате дявола за опашката.
Анонимен коментира:
4ернобил е град до аец които се казва ленин. откъде ви намират тука бе,бати идеотите ленинград е сегаштният Санкпетербург бе невежи, градът до аец 4ернобил се казва Припят.
Анонимен коментира:
ТЪЖНО ДЕТЕТО ВСЕ ОЩЕ СИ Е ТАМ И НЕ МОЖЕ ДА НАМЕРИ ПЪТЯ ИЛИ МОЖЕ БИ ГО Е СТРАХ ДА СИ ОТИДЕ.
Анонимен коментира:
НЕ ЕКСТРАСЕНСАТ НАПЛАТОНОВА УМИРА ТЯ СИ Е ЖИВА И ДО ДНЕС УМИРА ПО СКОРО СЕ САМОУБИВА ЗАВЕЖДАШТАТА ОПЕРАЦИЯ ,,СЛЪН4ЕВ ЛЪ4,, А ПО КЪСНО И БАЩА И КОИТО Я НАСЛЕДЯВА В ПОСТА.
Анонимен коментира:
хора просто не им е дошъл редът повярваите доидели за вас няма измъкване.
Анонимен коментира:
по големи олигофрени можете ли да влизате в тоя сайт ме интересува.
Анонимен коментира:
хора само в българия има над сигурно 1000 селца призраци разходете се в западните родопи ама отидете с минимум лада нива тъи като пътищата ве4е са обрасли ще намерите къщи църкви у4илища и сякви згради които си стоят и бавно се рушат със времето преживяването е уникално.
Анонимен коментира:
Ти нормален ли си бе бил създаден от американците а бе хора вземете про4етете някоя книга наи после и спрете да се излагате като кифладжии.
Анонимен коментира:
Ми съжалявам тогава 4е съм бързал и 4е съм направил няколко правопистни грешки бе литературният критик,ти за това ли си влязал да редактираш ходи се гръмни на 4алга концерт ко ме занимаваш с простота та си наистина по4нахте да ме разо4аровате вместо да си по контактувам с истински хора на4етени по темата в тоя сайт срештах единствено атеисти деца и псевдо философи.пийте си ракията и си слушаите планета някои някога бе казал блаженни са невежите.редактираи и това и ти давам пет дни за размисъл.
Анонимен коментира:
пагубното наследство на боговете про4ети48869
Анонимен коментира:
Обърнете внимание на шумерската история и клинописи на фреските им из храмовете изобилства с хибридни същества полу4овеци полу животни има дори теория 4е преди да се стигне до нащият вид е паднало голямо експерементиране генети4но така 4е тия истории може да не са съвсем лъжа във всяка една както знаем има и доза истина.
Анонимен коментира:
що бе хора такава жена да имаш 15 дена секс 15 дена спокоиствие.даже като се замисля по добре от глухоняма е.
Анонимен коментира:
А може би оште един атеист в саит за паранормални явления.
Анонимен коментира:
и аз не бях 4увал но самата идея 4е проявяват интерес към даден 4овек ме кара да мисля 4е все пак имат някакъв разум и зашто се отдале4ават ако бяха физи4но явление няма как да го правят.нешто друго е и ли4но аз съм по склонен да вярвам 4е е нешто от рода на нло.
Анонимен коментира:
Може пък просто тия хора които не се ка4ват в самолета пове4е да се доверяват на шестото си 4увство или там нешто от рода да виждат знаци които по4ват да раз4итат да са по отворени към шепотът на ангелът си от други атеисти и темерути.примерно аз ли4но познавам хора и самият БОГ да слезе на земята те ште го оплюят и ште кажат 4е е лъжец. А може теорията на ко4овска да е вярна след определен период от време вси4ки хора да сме като нея а тия без развити свръхсетивни инстинкти да са броики както сега са медиумите и това да е доказателство 4е проро4еството и е вярно.Еволюираме.
Анонимен коментира:
Вднещно време ги нари4аме магове.сигурен съм 4е има нешто вярно заштото в всяка лъжа винаги е имало доза истина.
Анонимен коментира:
всъщност това е присъщо на светците нито е първият слу4аи нито най-вероятно ште е последният.ако още не сте разбрали преди малко пове4е от година някви простаци са разкопали гробът на баба ванга за да търсят някакви златни монети както казах идеоти за жалост оба4е единият умира месец след това в автомобилна катастрофа а другият в момента е в лудницата както и да е тялото което са открили също не е било разложено и също е издавало благоуханни миризми има си то4но наименование на това но това се слу4ва на светци и определенно е вярно.детето не е препарирано както предполагат някои то е било погребано но при някакви обстоятелства са го разкопали и тогава виждат 4е не се разлага.
Анонимен коментира:
Пропуснали сте наи-важният фактор които определя дали 4овека е наистина обладан или е психи4ески болен а именно поява на свръх естествени знания за хора които го заобикалят нешта които няма как да знае и те са изцяло зли смисъл говори им за тяхни 4ерни ризи които те искат да забравят ,не е рядко и появата да говори на мъртви езици като арамеииски например които няма как да знае 4овешката ли4ност.