Странния град

Странния град
Аз съм от град обзор и сега ште ви разкажа една доста странна история която се е слу4ила в покраинините на град1т ми и която за жалост продължава да се слу4ва.

вси4ко запо4нало преди около 50 години планината над град4ето била пълна с кошари с добитък тогава един ов4ар се прибрал до града за провизии и се натоварил за няколко дена както пове4ето правили след което отново заминал при животните си.

Минали дни минала седмица и роднините му запо4нали да се притесняват и отишли да видят какво става и заварили животните примляли от глад затворени в кошарата а в стаи4ката вси4ката храна с която бил тръгнал била непокътната а от него нямало и следа.

дълго го търсили но без успех минали години и хората позабравили докато по подобен на4ин из4езнали две де4ица отишли за гъби бил съм бебекогато това станало башта ми о4аствал в издирването като отново за жалост не довело до ништо от децата нямало и следа.

Така тук е мястото да отбележа 4е в тия гори няма вълци никои никога не е виждал а камо ли ме4ки тук има толкова браконери 4е един да се пукаже сто простака ште по4нат да стрелят.

била голяма трагедия но с времето и тя отшумяла до преди наколко години когато двоика из4езнала отново беследно били германци млади хора дори занм 4е са били отседнали в хелиос бии4 хотел на златев писаха ги по вестниците но следа никаква.

преди година пре4етох в някъкъв вестник за сатанинско селиште до дюленския проход в което била избягала някаква от лудницата в равда която понеже пъстрокът и я бил изнасивлал системно тя го убила и го направила на зимнина като грижливо го обезкостила в буркани.

мястото е встрани от дюленският проход това е един проход над обзор на около 20 километра та там някъде по принцип знаех 4е има изоставено селце някога пове4е от половината му население се издавило в невиждан потоп реката излязла от коритото си и заляла спяштите хора.

Трагедията била толова голяма 4е хората се иселили и се приместини на по високо като основали ново село-приселци от името се подразбира има хора които са замръквали там и раказват странни истории вятърат свкаш пла4ел и самото място било пропито с толкова мъка 4е по 4уствителните хора усезателно я усештали.

та един ден натоварени в голф4ето ми отидохме да го открием дълго се лутахме но наи сетне го открихме и наистина ли4еше 4е наскора доста хора са живяли там беше мъсно и навсякъде бяха разхвърмяни боклуци сред които не липсваха и спринцовки с игли наи вероятно са се друсали с хероин

та там в една от оцелелите къшти след потопа явно са били по на високо и до тях не е стигнала водата намерихме детски 4ереп дали е детски или женски не мога да кажа штотопо принцип е доста малък ама има и мъже с доста малки глави така 4е не знам както и да е взех си го но тогаваштната ми приятелка доста остро се противопостави като го замъкнах вкъшти и се наложи да го дам на един авер въпреки 4е аз го бях намерил наскоро

пихме в тях и видях 4е го е сложил над камината ненормалника направих му забележка 4е плаши госпожиците но без видим успех все пак мом4ето не е съвсем наред та както и да е искам да отбележа 4е самият град не е това което изглежда сякаш е прокълнат когато хората копаят основи на къшти

отдолу откриват мраморни статуи от римско време истори4ески доказателства со4ат 4е градът е на пове4е от седем хиляди години хилядолетия по стар от ИСУС под самият град и лабиринт от катакомби и знаем за няколко тунела по които може да се влезе говори се 4е имало таен проход през които хората влизали в подземните си жилишта

криеики се от набезите на турците докато веднъж едно забравено отвън прасе не ги издало и турците изклали вси4ки в тоя град по4ти не вали нито дъжд нито сняг и истината е 4е е обштествена таина 4е населението му е предимно от боклуци интерестното е 4е и новодошлите са такива сякаш привли4а отрепките напълнило се е със сякви простаци.

красиво е разположено е на брегът на морето и има наи дългата и широка 4ерноморска ивица в българия но има тъмно минало и доста странно и неоправдано зли и завистливи хорица.трябва да се застоите 4е да го усетите.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Flower
Flower
19.11.2013 15:46
Абе пич, аболютно нищо не разбрах! Не знам как си го писал, но почти нищо не му се разбира ..
0
0
Динко
Динко
27.03.2013 07:58
разбрах ще пиша по бавно и 4етливо специално за вас хората в саитовете за паранормални явления но и същевременно правопистни критици.
0
0
Динко
Динко
27.03.2013 07:51
ти истории ли ште 4етеш или ште ме оценяваш по правопис бе селянино што не ходиш да се гръмнеш.
0
0
Ивелина
Ивелина
24.03.2013 07:56
Какво ще кажеш да те върнем в 1 клас, та да се научиш да пишеш? Имаш 2 от мен и едва ли ще минеш 1 клас ако те върнем.. Чудо е, че не са скъсали неграмотните като теб...
0
0
Динко
Динко
28.04.2015 10:04
ти си за първи клас ма овца
0
0
Фен на Галена
Фен на Галена
23.03.2013 18:43
наистина ли е вярно?
0
0
коко
коко
23.03.2013 12:08
Научи се да пишеш бе,бах ти неграмотното поколение..
0
0
Динко
Динко
23.03.2013 08:49
както казах странен град и наистина оште по странни хора
0
0
катя
катя
22.03.2013 21:13
леле майко ,ако можах да разбера нещо. страшно много правописни грешки и се губи смисъла на самия разказ .
за какво изобщо пише ,за това че една луда е извършила престъпление ок .но неразбрах нищо за това село
и кои нормален човек ще си вземе като сувенир череп на човек ,и то на дете и ще го постави над камината си луда работа.дори бих казала болни мозъци.от такива да пазиГОСПОД.
0
0