Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Вече е срещу ,,добра воля" ,и това със заплащането беше ,защото исках да избягам от отговорност.Помагам просто пишете.
Анонимен коментира:
Разваляне на черни магии: от разстояние-10 лева, идване на адрес за регион Дупница -30 лева + транспортните разходи. Гадаене с гадателски карти 1. Напътствия от вашите ангели-10 лева, 2. Напътствия от богините - 10 лева. 3. Таро диагностика -10 лв.
Анонимен коментира:
До Маркова - уроци по математика - 25 лева на час,бизнес семинар 6 часа - 120 лева вход ...Уроци по какво трябва да се прави за да си устроиш вечността-безплатно
Анонимен коментира:
Задаваш детски въпроси.Ние не сме в рая,а се стремим да отидем там.
Анонимен коментира:
И аз имам подобна история ,само ,че се върнах тук по собствено желание.Една от причините беше майка ми ,нямаше да е хубаво да изгуби сина си.В последствие открих още много причини да поживея още някоя година тук ,преди да се преселя във вечността,или по точно както ми каза Господ в рая.
Анонимен коментира:
Аз пък вярвах в Господ и преди да се върна от отвъдното.
Анонимен коментира:
Аз се върнах от прага на рая,и едно знам със сигурност,че след смъртта отиваш или в рая или в ада,и прераждане няма.И няма период на изчакване,умираш- срещаш създателя-разговор с него и разпределение.И тук не е никъкъв ад,особенно в днешно време.
Анонимен коментира:
дай Боже
Анонимен коментира:
За възмездия ако си говориме ,има книга с 70 и повече имена на убити мафиоти и то само от България,като Карамански ,Илия Павлов и така на татък,а по принцип ,че България е страна на неверници е всеизвестен факт.
Анонимен коментира:
То много хора ще заминат в ада поради нелогичния си начин на живот.Аз лично съм имал преживяване от сорта самоче на мен ми беше посочен пътя за рая и се върнах тук да спася някои близки,и с това се занимавам в свободното си време.Който иска да се спаси да ми се обади 0899152888 готов съм да помогна на всеки желаещ...
Анонимен коментира:
Няма отминали животи,няма прераждане.Това са будиски мъдрости и дрънканици.Пиша ви това от името на човек говорил си с Бог в тунела на смъртта.Абе основно живейте праведно и се поинтересувайте от новия завет и личността на Исус Христос и неговите апостоли какво казват ,за да не се окажете в недобра позиция за цяла вечност след смъртта.
Анонимен коментира:
и на мен ми се случи преди години,тогава не вярвах много много ,че има вечен живот след смъртта ,но от тогава съм твърдо убеден ,че има и ,че работата с човешкия живот и по точно,,,библията и всичко свързанно с Исус Христос и неговите и апостолски наставления'' са много сериозни защото от този ни живот зависи цяла вечност живеене...
Анонимен коментира:
Всичко дадено да ни отдалечи от името Исус син на Бога е дадено от Дявола.Аз лично като бях в тунела на смъртта Бог ми каза ,че много малко хора ще отидат в рая,отначало се чудех защо, но после като прочетох в библията,че работата на Бога на нашето време иначе казано Сатаната,е да замъгли умовете на хората,и изследвайки следствията от работата на Сатаната.Само мога да кажа ,че татуировката е един от малкото проблеми свързани с отдалечаването от правилната вяра.
Анонимен коментира:
Няма да се учудя ,ако преоткрият и топлата вода :)
Анонимен коментира:
Прераждания няма,много лесно в тоя живот крадеш грабиш,неверник,за следващ живот.Един живот срещу цяла вечност е,така ,че опичайте си акъла.Това и други неща ги разбрах докато бях в клинична смърт в директен разговор с Господ.За Христос и ас чакам,но ми се струва да ни се размине,на дали е толкова глупав да премине пак през ада заради някакви глупаци само и само да им повтори нещо.
Анонимен коментира:
И аз педсказвам ,че ще дойде време подобно на това от филма ,,Матрицата'',ако не е и дошло за някои персони на планетата.Истината е да си пожелаем да си заслужим повече привилегии за рая,а Господ натам си знае работата.Най малката частица-то в един атом може и да се съдържа цяла вселена.Според мен живейте си живота и не съдете за хората по парите,щото Ню Орлеанс замина под водата заради един оправдан педофил с много пари,ама след смъртта му чак го обявиха и за бог,да ви подскажа Майкъл Джексън.Цяло общество застана зад него и цяло общество пострада.Господ над всичко ,той да съди и наказва да помилва и обсибва с благодат.
Анонимен коментира:
Добре коментирано до тук,но и за прераждането греши няма прераждане,то и Ванга пророкуваше ,но се яви да каже на сестра си ,че е на дъното на ада нали.Странно ,защо хората се вслушват предимно в гадатели.