Мистични магически танци от целия свят

Мистични магически танци от целия свят

Танцът е едно от най-древните и широко разпространени човешки поведения. За съжаление, не съществуват физически артефакти на това изкуство, които да ни покажат днес неговите корени и начини на развитие.

1

Танци

Танци - Новите заглавия и статии. Необясними явления, загадки и всичко за Танци. Любопитни статии за Танци от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Танци.
Танци - Сънищата за танци вещаят любовни промени

Сънищата за танци вещаят любовни промени

02.05.20180749

Като елемент от съня танцът е свързан с романтичния аспект от живота ни. За да узнаете точното послание на съня обаче, трябва да имате предвид и останалите обстоятелства.

Танци - Това е кралицата на танците! Животът ѝ е низ от трагедии, който ще ви разтърси

Това е кралицата на танците! Животът ѝ е низ от трагедии, който ще ви разтърси

17.02.20180905

Айседора Дънкан е считана за основателка на модерните танци и е била една доста еманципирана за времето си жена, която обаче така и не е открила щастието. Всеки от опитите ѝ да създаде семейство завършвал със злополучна трагедия.

Танци - Феноменът Танцуващата чума, който уби мистериозно десетки души

Феноменът Танцуващата чума, който уби мистериозно десетки души

09.07.201701016

През 1518 година фрацузойката мадам Трофеа започва да танцува на улица в Страсбург. От никъде не се чува музика, но лицето на жената изразявало истинско удоволствие все едно танцува пред цял оркестър, който свири любимата ѝ песен.

Танци - Човекът Динамо

Човекът Динамо

01.09.2012013384

Неговата магия е запленила всички, смятан за най-добрия британски маг, Динамо прави своите представления на улицата, сред хората, той е невероятно ловък.