Ето как изглежда организмът, от който е започнал животът на планетата

Ето как изглежда организмът, от който е започнал животът на планетата

Като намачкана торба с огромна уста и без очи учените описват наскоро открита вкаменелост на морско създание, от което се предполага, че е започнал животът на Земята.

1

Организъм

Организъм - Последните заглавия и материали. Необясними явления, загадки и всичко относно Организъм. Нашите статии за Организъм от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Организъм.
Организъм - Невероятните способности на човешкото тяло

Невероятните способности на човешкото тяло

04.09.201602177

Човешкото тяло е изследвано от лекари, учени, антрополози, биолози, както и други експерти в продължение на векове. Точно поради тази причина се смята, че няма какво повече да научим за него.

Организъм - Пет часа сън са достатъчни

Пет часа сън са достатъчни

25.04.201407627

Между пет и шест часа и половина сън на денонощие са напълно достатъчни, за да се възстанови организмът. Ако спите повече от шест часа и половина, ще се чувствате като пребити.

Организъм - Спете по много, за да тежите по-малко

Спете по много, за да тежите по-малко

04.01.201308426

Липсата на сън предизвиква напълняване в жените. Липсата на сън стимулира производството на хормоните на апетита. Безсънието вреди на здравето и води до преждевременно стареене на организма.

Организъм - Интересни факти за човешкото тяло

Интересни факти за човешкото тяло

10.06.2011012558

Десният бял дроб на човека побира повече въздух от левия. Размерът на човешкото сърце е равен на размера на свития юмрук на човека. Възрастния човек прави всеки ден 23 000 вдишвания.

Организъм - Невероятните възможности на човешкото тяло

Невероятните възможности на човешкото тяло

29.12.201009874

Човешкият организъм е невероятно издържлив. Някои хора могат да се къпят в ледена вода при температура петнадесет градуса под нулата. Други плуват без почивка над четиридесет часа.

Организъм - Огледалото помни човешката аура

Огледалото помни човешката аура

17.08.2010014309

В ддревни легенди се разказва за огледала-вампири. Огледалата помнят човешката аура и биополе. Пукнатините на огледалото привличат тъмните сили и ускоряват стареенето на организма.

Организъм - Ако знаеш много езици, ще живееш дълго

Ако знаеш много езици, ще живееш дълго

08.12.200904874

Хората, които владеят много езици, може да забавят възрастовите промени в организма си. Мултилингвизмът помага за забавянето на процесите на загубата на памет.