Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Петна кръв и съседа

Петна кръв и съседа

Петна кръв и съседа
Един ден аз и един приятел решихме да отидем у нас. Поиграхме малко на компютъра и чухме странен звук който идваше от съседите излязохме на терасата и вратата на съседната къща бе отворена.

На прозореца имаше голяма петно кръв.Вечерта чух същия звук. Беше ме страх но се реших да вляза когато влязох на земята стоеше кървав нож стреснах се и избягах прибрах се и излязох на терасата пред вратата стоеше блед мъж с черни дрехи и кърваво петно на сакото и очите му бяха празни с кърваво червен цвят видях го понеже уличните лампи светеха и той се обърна към мен, посочи ме прилоша ми затворих си очите за миг когато ги отворих него го нямаше.

След това звънеца звънна учудих се понеже бе посред нощ отворих вратата и един полицай ми съобщи че съседа ми е бил убит и е имал странни белези по гърба зад гърбът му бе съседа със същия костюм казах на полицая да се обърне и,че съседът е зад него той се обърна и каза че не вижда нищо.

Когато полицая си тръгна аз затворих вратата нещо ме накара да не се обръщам,но се обърнах той бе пред мен усещах гнева му предположих,че ми сърдит понеже нямахме вземане даване с него и кучето ми един път му подгони и ухапа кокошката му, но той бе много по-ядосан.

Сковах се на едно място и усетих как въздуха ми спира той ми се смееше в лицето и изведнъж припаднах събудих се в болница и веднага попитах сестрата какво е станало,а тя обясни,че са ме намерили пред вратата на съседа и съм имал същите белези като неговите.До днес си спомням как ми се присмиваше.Викнахме свещеник и той опя и нашата и неговата къща,но въпреки това не сработи аз пробвах и с тамян и това не помогна.

НЯКАКВИ ИДЕИ КАК ДА СЕ СПРАВЯ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
шони
шони
03.02.2013 16:36
Вероятно имате спиритични способности без да знаете за тях.Съветвам ви да не говорите за умрели,да избягвате хора които говорят за умрели,да не се докосвате до храна дадена за помен,да изхвърляте всички вещи които са били докосвани от някой който ги използвал към края на живота си.Общо взето спасението е смелост и търпение.Чувала съм че помага и с молитви към бога а още по точно с молитви към живота.Не мислете за смъртта или мислете че я мразите.Смъртта е феномен за който често се говори.Аз просто се оттеглям от мястото където се заговорва за смъртта.Само това ще ви спаси.
1
0