Сенки

Сенки
Здравейте. Скоро не бях влизала в сайта, но днес реших да споделя нещо.

Напоследък виждам сенки. Понякога са с неправилна форма, а понякога приличат на човешки сенки. Започнах да виждам сенките от преди месец.

Бях си на село. Беше събота и си спомням, че тогава ставаше една година от смъртта на пра баба ми (лека й пръст!). Щях да ходя с баба си на гробища, но преди това трябваше да отидем до къщата, в която живееше пра баба ми (там и почина).

Когато влязохме, още през вратата на двора студени тръпки ме побиха, но не обърнах особено внимание. Баба ми влезе в къщата, а аз останах навън. Навън пред къщата има лози, които правят гъста сянка.

Аз се подпрях на едната лоза защото ми се зави свят ( често се случва и не знам защо). Постоях така минута-две и се оправих. Но когато се подпрях на тази лоза странно чувство ме обзе. Стана ми много студено.

След около 10 минути баба ми излезе от къщата и тръгнахме. Когато вече бяхме на гробища нали правихме обичайното. Запалихме свещи, помолихме се. Когато тръгвахме срещнахме една от сестрите на баба (те са четири сестри и един брат. )

Те заговориха за брат си (скарани са с него) и за това, че той се е самоубил като се е обесил пред къщата си с въже на една лоза( той живееше с майка си пра баба ми).

Но до тогава аз не знаех, че се е самоубил. Казаха ми, че просто е починал. На следващия ден пак ходихме до къщата. Тогава попитах на коя лоза са намерили дядо ми (един вид дядо ми се пада ) и баба ми ми посочи лозата, на която предния ден се подпрях когато ми се зави свят.

Оттогава виждам сенките, но от седмица-две започна да ми причернява (това също ми се случва от край време, но свикнах). Но сега ми причернява, започвам да виждам всичко на жълти и черни точки, а като си затворя очите виждам лица, но размазани.

Не знам да се плаша ли ?! Помогнете, ако може Благодаря предварително. :y:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Be Happy :)
Be Happy :)
31.01.2016 14:18
Абе вие добре ли сте ? На какъв психолог ще я водите не знам, ще й дават хапчета щото ще си мислят, че е луда.
Аз й вярвам ама те ще мислят, че е побъркана осъзнайте се малко!
1
0
емо
емо
15.06.2012 18:39
аз и казвам първо да се консултира със специалист да пробва след това да почне да се страхува... аз виждам кои се изказва добре .... г-це Морена голяма работа сте значи ... маи че имате скрити сили аз по добре да не се занимавам със вас че уууу знае ли сее...
0
0
Morena
Morena
15.06.2012 10:51
Аз си разсъждавам много добре, то се вижда на кого му куца разсъждаването, пак се изказваш неподготвена, единият е за психиатър пък на друг му куцало нещо. Ти си прекрасна сигурно? Всичко разбираш, всичко ти е ясно, особено от два поста направо диагнози слагаш. Питам те , ти какво искаш да постигнеш с твоя пост?
0
0
ivan
ivan
15.06.2012 03:49
Морена не съм, споменал че не вярвам напротив ... но какво искате да и кажа да бе скъпа сто процента е призрак маиче иска да ти направи нещо лошо това ли да е пиша а ти като не можеш да расъждаваш по добре е ти да не пишеш..!
0
0
Human
Human
14.06.2012 01:08
Аз също бях написал история за нещо такова , което ми се случи като дете . Така и не разбрах какво видях , споменът ми е много смътен но си спомням сянката , не знам какво беше това , но искам да разбера .
0
0
Morena
Morena
13.06.2012 13:05
Като не ВЯРВАШ просто не пиши. Аман от невежи като теб, дето на всеки пост пращат авторите психиатър.
0
0
ivan
ivan
13.06.2012 03:40
един добър специалист(психолог) всичко ще реши.. да ти се вие свят да испитваш паника да настръхваш са симтони днешно време.. ако питаш мен първо се консултираи със хубав специалист ако не стане нищо после почни да си вкарваш филми :) успех
0
0
М.
М.
13.06.2012 01:36
Скъпа Мис.Каприз, прочетох какво си написала като статия и обръщение за помощ. Аз също виждам сенките. При мен всичко започна миналата година след като ми наместиха гръбнака и тазовите кости /в резултат на травма имах леко изкривяване, сега всичко е наред/. Та, след като ме наместиха започнаха да се случват странни и същевременно интересни неща. Започнах да виждам "сенките" в свещите, но и като се движа по улицата и срещна хора. А дори и да няма, в самото пространство усещам присъствие.

Истината е, че в началото много се плашех. Бях изпаднала в ужас от всичко това. "Случайно" или не, попаднах на статия на потомствена ясновидка, която си пазех. В нея тя разказваше, че не е хубаво да се навлиза в подземния свят, защото не се знае какво може да се отключи, нито дали може да се затвори вратата след такова действие.

Правих много "прочиствания" - мисловни, енергийни и т.н. Постих, но и реших, че не искам да се ровя из този свят. А другото, което е, устоях на любопитството да тръгна сама да странствам из този непознат астрален свят. Помолих енергията да не ме товари с тази тежест и отговорност, тъй като осъзнавам, че веднъж започна ли, няма да мога да се откажа.

Помисли и ти, искаш ли или не искаш да виждаш сенките. Ако да, какво ще ги правиш, а и как ще свикнеш с тази информация, която ти предоставят.. Аз дълго време бях в депресия заради всичко това. А другото, което е, контактът с този тип същества, и не само, е въпрос на енергообмен. Готова ли си да участваш в такова нещо - физически и психически...?

Един съвет - не допускай в главата си негативни мисли, както и мисли на страх. Те те правят уязвима. Докато вярваш в себе си и силите си, както и че има кой да те пази, няма кой да ти навреди. Просто от чистата доза любопитство НИКОГА, АМА НИКОГА НЕ СЕ ЗАХВАЩАЙ! С ЕНЕРГИЯТА И ТОЗИ ТИП СЪЩЕСТВА ШЕГА НЕ БИВА! От опит и от всичко изчетено до днес.

Всичката тази информация натоварва и изчерпва. Аз бях буквално преследвана от на приятелка духа баба й - два месеца се "разправяхме" на енергийно ниво докато я победих, а и дойде времето за 1 година от смъртта й и просто нещата се успокоиха. Факт е обаче че аз 2 месеца не можех да спя нощно време и бях като изцеден лимон..

Изводите са твои..
2
0