Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Ненормална ли съм

Ненормална ли съм

Ненормална ли съм
Здравейте!
От доста време правя и усещам неща, които са доста странни и ненормални. Например усещам духове, чувам стъпки, чувам името си, когато съм сама в стаята,имам пророчески сънища, които по принцип се сбъдват и т.н.И така, ще развия темата си.

Първо:усещам духове. Много пъти, когато съм в стая с огледала, усещам присъствие и не мога да остана дълго в тази стая. Понякога са ми се случвали странни неща, когато съм в банята: например веднъж щях да пускам душа, а той се пускаше от едно копче, което трябва да е нагоре.

Аз направих това действие, но водата потече отдолу. Когато майка ми пусна душа след 1 мин., водата потече отгоре, а майка ми не беше пипала копчето.

Имам и други случки.Но най-главното е,че когато съм сама усещам, че има някой в стаята и все едно ме наблюдава.

Второ:чувам стъпки. Когато съм сама вкъщи, чувам стъпки по коридора или чувам падания на разни неща. Когато отида да видя какво е паднало, всичко си е на мястото, но тези шумове продължават да се чуват.

Или пък чувам, че се отваря входната врата и че родителите ми се връщат от някъде, а когато отида да ги видя, ги няма и когато ги попитам дали са се връщали(по телефона), те отричат. :yawn:

Трето:чувам името си.Няколко пъти ми се случва на село, в нас или даже и на оживено място да чувам името си, а когато попитам дали някой ме е викал или се обърна да видя кой ме вика, никой няма и никой не ме е викал. :x:

Четвърто: имам пророчески сънища. Много често ми се случва да сънувам нещо и съвсем същото нещо да ми се случи на следващия ден в подробности.

И така, въпросът ми е дали съм ненормална ? :cry: Само да кажа, че не гледам страшни филми, нито филми за духове. Просто тези неща започнаха да ми се случват след смъртта на баба ми.

Моля за коментари и моля някой да ми каже дали тези неща са дарба и ако да, какво да правя с нея и как да спра да се страхувам от духовете.

Благодаря ви предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 10
55
42
31
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
Лораа
Лораа
20.12.2011 17:54
Знам какво ти е, наистина другите повярвайте, мн е гадно и страшно. Ами аз свикнах и не е чак толкова зле. Когато започне, излизам отвън и седя на пейката до входа или малко се разхождам, за да се разсея.
0
0
alex_7727
alex_7727
20.12.2011 16:38
Много благодаря на Morena и lily за коментарите! :)
А колкото до останалите, писали коментари, мога да ви кажа само едно: не си измислям, всичко ми се е случило и ако бяхте на мое място щяхте да сте не по-малко изплашени.Мога честно да кажа,че съм една от най-големите отличнички и съм много красива!!!!Само че имам и въпрос към вас: щом не вярвате на такива истории, какво правите тук? Щом не ми вярвате и не можете да предложите съвети за историята ми, по-добре не пишете коментари, ясно? Благодаря!
0
0
Morena
Morena
20.12.2011 15:39
6.Аджна - Трето око, Заповедна чакра, Вътрешно око, Око на мъдростта.
Шестата чакра, Аджна чакра е разположена по средата на челото, в междувежието.
То също носи имената Трето Око или Око на Шива и представлява върховното умствено съзнание, което благоприяства за директно възприемане на невидимите светове,
Ако е хармонизирана, Аджна чакра дава умствено прозрение, самоконтрол, ясновидство, върховна интуиция и извън сетивно възприятие.
На физическо ниво,то координира дейността на хипофизната жлеза и малкия мозък.Хипофизата има жизнена роля в организма, така че заедно с хипоталамуса действат като главна система на другите ендокринни жлези.
Затова че, Аджна чакра има жизнена роля, не само в духовното събуждане на човека, но и в химията на тялото.
Човекът, който се концентрира дълбоко върху тази чакра, постепенно премахва всички негативни ефекти от неговите минали действия, от сегашния и от миналите животи.Той получава осемте велики паранормални способности и 32 по-малки.
0
0
Morena
Morena
20.12.2011 15:37
Нормална си, успокой се :) чети тук.
0
0
Tunocis D-251
Tunocis D-251
20.12.2011 14:21
Моля хората с свръх-способности за спрът да правят нови теми и вместо да питате "Гадател ли съм?" си отговорете сами така е най-добре за всички.
0
0
криси
криси
20.12.2011 13:29
мило момиче,нищо,ама нищичко ти няма,повярвай ми.
прекалено си вглъбена в себе си,не споделяш много,предполагам ,че някога ти се е случвало да споделиш и са ти се присмяли,в резултат на което ти изпитваш страх да изразяваш себе си и се затваряш.Тогава се отварят тези сетива,като компенсация за липсата на гласово изразяване.Винаги и за всичко има обяснение,просто за момента ти нямаш.След време ще видиш,че е така.Въпреки всичко те съветвам,каквото съм чувала.Иди на гроба на баба ти и го прескочи.След това иди на черква,1запали свещ,вземи си светена вода и наръси къщата си.
И най -важното-движи се сред хора,споделяй,говори повече.Успех!!!!
0
0
ку ку
ку ку
20.12.2011 13:08
ДА наистина имаш проблем и той е липса на внимание и разбиране от околните.Като всеки човек мечтаеш да си уникална и неотразима.Тъй като природата най-вероятно те е ощетила и не блестиш нито с красота нито с интелект си измисляш тези истории...Жалко!
0
0