Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че съм в градина

Сънувах, че съм в градина

Сънувах, че съм в градина
Снощи сънувах, че съм в някаква градина. Просто си стоях, а около мен се движеха животни. Струва ми се, че имаше 2-3 питомни прасета, коза и едно голямо бяло куче, което бягаше около мен.

В градината имаше няколко дръвчета, но картината по-скоро беше есенна. Знаете ли какво би могло да означава сънят ми, имайки в предвид, че съм го сънувала сряда срещу четвъртък ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
ивелина
ивелина
18.11.2011 19:03
Видиш ли в съня си градина, очаква те радост и споделена любов. Зелена и пълна с цветя градина е знак, че домът ти ще е пълен с деца, а ако си човек на изкуството, ще създадеш шедьовър. Сънуваш ли, че поливаш и обработваш градина, ще се омъжиш, ако си омъжена, ще имаш огромно семейно щастие. Сънуваш ли, че друг полива и обработва твоята градина, ще се разминеш с богатството, късмета и успешното си творчество. Разхождаш ли се в градина, ще се успокоиш и ще се отдадеш на приключения. Неподдържана, обрасла с бурени или със срутена ограда градина е знак, че сам си виновен за неуспехите в семейството и работата си. береш ли светя или плодове от градината си, ще се радваш на изпълнен дълг и добре свършена работа. Сънуваш ли букет от цветя, очаква те дълголетие.
0
0
ивелина
ивелина
18.11.2011 19:00
Сънуваш ли есента, ще се ядосваш за незначителни загуби. Видип ли в съня си есенна картина, ше се радваш на спойни старини. Сънуваш ли, че газиш или събираш листа, ще живееш със стари спомени.
0
0