Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Деца и детска градина

Деца и детска градина

Деца и детска градина
Сънувах, че с родителите ми отиваме до детската ми градина. Те седнаха на една пейка, а аз се качих да взема някакво дете. Влязох в групата срещнах учителката ми, която ме позна, аз и обясних, че идвам да взема въпросното дете, тя го намери и го доведе.

Аз му казах, че идвам да го взема, а то се зарадва и затича на някъде. Аз седнах да го чакам и не след кратко се появи баща му, който ме попита къде е детето, аз му викам "ами не знам май до тоалетната отиде" след което тръгнахме да го търсим в тоалетните.

Нямаше го там и баща му предположи, че е тръгнало да слиза по стълбите. Втурнахме се към стълбите и го видяхме проснато на стълбището мъртво. И двамата силно се разстроихме и седнахме до него и заревахме.

Обикновено рядко сънувам толкова странни сънища и този беше един особено реален. Стана ми интересно какво може да значи.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Йоана
Йоана
23.02.2013 08:49
Няма проблем. Освен ако нямаш някоя дарба, но при обикновените хора, когато сънуват, че някой умира наяве става нещо хубаво. ;D
0
0
Niki
Niki
16.02.2013 15:13
Чесно да ти кажа много се притеснявам за теб.Не сум напулно сигурен,но мисля че това е знак да се грижиш за твоето дете в будеще или сега МНОГО.Лошото е,че в този вид сънища (като твоя сън)почти ВИНАГИ в скоро време на детето му става нещо или в твоя случай го намираш проснато на земята.
0
0