Странно

Странно
Здравейте. Аз не съм вярващ, но както се казва си продадох душата на дявола незнайно как. Та започна се в училище, значи връщаха ни тестовете и резултатите на класа били много лоши (по Химия ). Та преди да ми върнат теста си казвах на ум: Дяволе, нека на теста да имам хубава оценка поне 3 или 4. И ми връщат теста, а аз имам 5-ца, а по химия съм много зле.

Както и да е. Първия път може. След няколко дена исках малък лаптоп и пак си казах: Дяволе, знам, че Бог няма, не съм вярващ, но ти си ми приятел, нека да имам днес лаптоп. И след 10 мин. баща ми ми купува лаптоп.

Втори път леко набва ма ок, айди. Но след оклоло 4/5 дена пак имахме тестове и аз пак изричам думите ( по горе ) и изкарам пак висока оценка (4 ) от цял клас 2 -ки и другите си мислят, че преписвам макар и пред учител.

Та това се случва постоянно, искам нещо и си казвам/ Дяволе, искам тей тей кот е там и то става. Защо ? ( Не че не искам де, супер е и благодаря на Дявола )

Много пъти незнайно как се спасявам от опасности също като произнеса думите: Дяволе нека и всичко става. Моля кажете мнение ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (33)

Изпрати
The Indigo kid
The Indigo kid
05.11.2011 21:28
Ти от кое село идваш ? Много интересен диалект имаш. Там в твоето село сигурно много вярвате в суеверия и фантасмагории, за да си внушиш тази простотия. Мисли си каквото си поискаш. Ако щеш вярвай, че си господаря на Вселената. Но това ще е само в твоето въображение, защото в реалността ти не си нищо повече от някакво побъркано и заблудено момче.
1
0
Хаха
Хаха
04.11.2011 09:06
Ти си луд и много тъп.
0
0
татяна
татяна
03.11.2011 19:03
Ти нормален ли си ? Дявол не съществува. Алекс е в правото си. Следващият път измисли нещо по-умно, че някой да ти повярва.
0
0
alex_7727
alex_7727
03.11.2011 14:51
Хм....да, вярно е. Няма значение карахме ли се или спорихме за дявола, ама направихме на човека много коментари. Трябва да ни е благодарен!
А колкото дали има дявол или не всеки решава дали да вярва, само казвам на всички, че не съм настройвала никой против никого, просто като всеки един тук изразих мнението си по въпроса. Все пак благодаря на участниците, които спориха с мен, беше ми интересно. Благодаря и на ivetoo90.
0
0
Ivetoo
Ivetoo
03.11.2011 14:02
Ето и човек, с който съм на 100 процента съгласна trakdata ! Това е вярно, никой не е казал, че е лесно да се научим да контролираме мислите си но с практика и повече положителни мисли, както и естествено и търпение става.
0
0
trakdata
trakdata
03.11.2011 08:33
Прочети малко информация за истината за Дявола. Не съществува такъв. И не вярвай в него. Има лоши сили, но не в този смисъл, който ние хората го разбираме. Това са отрицателните сили и ги има навсякъде в вселената, без тях не може. Има отрицателно, което не може без положителното - доказано е и в физиката и в химията. Изобщо в природата. Ние хората го наричаме Дявол, той е паднал ангел, който е съгрешил, но той служи на Бог или името му е Луцифер. Луцифер е под покровителството на Бог, не може да съществува без неговата воля. Има черни сили, които си имат определено място, докъдето могат да се простират, стига ние да не ги отключваме и предизвикваме. Ние хората сме разумни същества и разум е всеки един от нас. Всеки има право да избере сам пътя си, по който да върви. Доказано е, че можем да влияем на хората около нас и останалите същества дори и мисловно. Защото мисълта и разума е най- висшата сила. Трябва да я контролираме. Научим ли се веднъж, това ще ни уравновеси и успокои. Вече може да се каже че сме изминали малка част от пътя си. Ще бъдем полезни не само на себе си, но и за всичко около нас. Има много тайни скрити от простото човешко око, и с течение на времето, малко по малко ще ги откриваме. И то тайни, които са истината за човечеството и висшите сили.
0
0
Алекс
Алекс
02.11.2011 22:17
Явно.
0
0
1
1
02.11.2011 22:15
Съгласна съм с Алекс.
0
0