Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Виждам нещата преди да се случат

Виждам нещата преди да се случат

Виждам нещата преди да се случат
Значи първо ще ви кажа, че не си измислям и не съм луда. Така от скоро време ми си случват много странни неща.

Първото беше преди 3 дена значи, аз си нагласих алармата на телефона за 8:30, но тя явно не е звъннала в аз се събудих в 9 часа. След което си помилих да се постоя още малко в леглото да погледам телевизия и съм се унесла и съм заспала.

Събудих се в 10:30, но не станах от леглото а гледах едно анимоционно филмче (но 12 години съм, но ме харесват някой филмчета), след което пак съм заспала. И изведнъж се събудам гледам си телефона и е 8:45 как е станало това ?!!?

После седнах пред телевизора и си писах домашното и стана 10:30 и онова филмче пак го пуснаха същата серия. Моля ми обяснете ми отчаяна съм !

Вчера като се събудих отидох да си сложа обеци и гледам в кутийката за обеци златен пръстен, питах мама дали е нейн тя каза, че не е. Остава брат ми който е на 7 години който няма как да ми е купил ЗЛАТЕН пръстен.

А днес 1 моя приятелка ми беше на гости в къщи и й показвах 1 букет който ми подариха за рожденния ден посочих го с прът с той падна от шкафа заедно с още няколко диска?!?!? какво е това ??
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (22)

Изпрати
розмари
розмари
29.05.2010 16:10
Пиши ми: krisy_03.
0
0
Ивка
Ивка
28.05.2010 15:29
На мен пък ми се случват други странни неща.
Напримерняо като стане нещо на улицата или в училище или няма значение къде, ми се струва, че това и преди е ставало, точно същите движения и думи, абе точно всичко е така, сякаш и преди е ставало. Не знам защо така.
Веднъж в едно предаване, това го каза и една жена, че така и става и някаква гледачка бяха викнали и тя и каза, че това е под влияние на някакви хормони.
Много е странно,н о понякога и забавно.
1
0
Марти
Марти
28.05.2010 14:20
Здравейте, и на мен ми се случват такива неща. На 12 съм. Обаче аз сънувам нещата точно както ще се случат.

Пример: Когато някой се движи, аз се сещам, че съм сънувала това. И аз също не мога да си го обясня.
2
0
Бончо
Бончо
28.05.2010 13:58
Преди време сънувах, че отивам в една къща. Влязох приведен от ниския таван и оттам излязох на верандата и погледнах дебели изрязани лозници с избили филизи. На двора видях две слаби жени до пещта за хлаб отвън, където и валеше дъжд. После отидох в обора и видях камина с голям комин за отопление на добитъка, което не съм виждал никога. След това излязох през голямата порта.
След това забравих за този сън.
След два месеца ме поканиха на гости в едно село.
Всичко, което бях сънувал, се случи. След това имах също няколко такива сънища, но ме беше натоварващо и правилно или не правилно, се помолих да не ми се случва повече. Живи и здрави, весели и щастливи.
2
1
Сиси
Сиси
28.05.2010 09:40
Точно това, което си написала ти, на мен също ми се е случвало. Но не точно с такива предмети. Един път например, бях будна и си мислех, че сипвам сок. Погледнах си чашата, а тя беше пълна. След няколко секунди пак я погледнах и беше до средата напълнена. Също като теб, не мога да си обясня някой работи. 11 годишна съм.
1
0
mariq
mariq
27.05.2010 17:45
За това. Събудих се в 10:30, но не станах от леглото, а гледах едно анимоционно филмче (на 12 години съм, но ми харесват някой филмчета), след което пак съм заспала. И изведнъж се събуждам, гледам си телефона и е 8:45. Как е станало това ?

Може да си сънувала, че ставаш, защото и намен ми се случва да сънувам, че ставам до тоалетната или да пия вода. Че поглеждам часовника и е примерно 10, а всъщност като стана, виждам, че е 8 или 9. Така, че не се безпокой. Но за друго не знам.
2
0