Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Виждам нещата преди да се случат

Виждам нещата преди да се случат

Виждам нещата преди да се случат
Значи първо ще ви кажа, че не си измислям и не съм луда. Така от скоро време ми си случват много странни неща.

Първото беше преди 3 дена значи, аз си нагласих алармата на телефона за 8:30, но тя явно не е звъннала в аз се събудих в 9 часа. След което си помилих да се постоя още малко в леглото да погледам телевизия и съм се унесла и съм заспала.

Събудих се в 10:30, но не станах от леглото а гледах едно анимоционно филмче (но 12 години съм, но ме харесват някой филмчета), след което пак съм заспала. И изведнъж се събудам гледам си телефона и е 8:45 как е станало това ?!!?

После седнах пред телевизора и си писах домашното и стана 10:30 и онова филмче пак го пуснаха същата серия. Моля ми обяснете ми отчаяна съм !

Вчера като се събудих отидох да си сложа обеци и гледам в кутийката за обеци златен пръстен, питах мама дали е нейн тя каза, че не е. Остава брат ми който е на 7 години който няма как да ми е купил ЗЛАТЕН пръстен.

А днес 1 моя приятелка ми беше на гости в къщи и й показвах 1 букет който ми подариха за рожденния ден посочих го с прът с той падна от шкафа заедно с още няколко диска?!?!? какво е това ??
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (22)

Изпрати
аз
аз
30.11.2013 21:35
Не мисля, че е просто пубертет :) Аз съм на 36 години, с времето спираш да се страхуваш толкова от тези моменти и им позволяваш да ти помагат - и в реалността, и за да опознаеш по-добре истинската си същност. Сънувала съм неща, които са се случвали точно, сънувала съм части от минали животи, които са обяснявали отношенията ми с конкретен човек в настоящото, както и сънища, които са били като ... уроци. Понякога не са само образни сънища, а едновременно с това.. хехе, като със субтитри, които директно обясняват значението. Отначало се плашех, после стана интересно, сега си е част от мен и само ми е от помощ - на мен и на близките ми :)
7
1
сън
сън
23.09.2013 00:42
първото си го сънувала....хората си спомнят миналите животи до към 15 16 години....и това е доказано.. малките деца може да говорят несвързани неща но това са спомени от минал живот и са верни. аз съм родена на датата на баба ми когато е починала( на баща ми майка му) баща ми е бил на 6 годинки.къщата където са живеели след като е починала баба ми са я купили и баща ми и дядо ми са се преместили.къщата в момента дори е съборена защото са я взели от общината .. че спомням си много добре бях на 8 години.. когато аз майка и татко отивахме някъде и влизаме в улицата където е била къщата...и аз им казвам тази улица ми е много позната те стоят и ме гледат учудено... после наближаваме мястото където е била къщата и аз казвам каква хубава къща беше как са могли да я съборят и майка ми и баща ми стоят и не мърдат и ме гледат и в един момент татко ми казва това е бащината ми къща взе я общината и я събореха и така от години си стой аз съм живял тук... и аз казвам имам чувството че някога и аз съм живяла в тази къща и те пак ме гледат и спонтанно започнах да говоря каква е била къщата с колко стаи какво е имало в двора и неща с подробности. те само стояха и не можеха да вземат решение какво да кажат просто ми казаха ти от къде знаеш след като никой нищо не ти е разказал за тази къща и сега за първи път идваме...аз само казах че имам чувството че ми е познато мястото от някъде и после татко ми каза че съм родена на датата когато баба ми е починала.....и много други неща ..сега съм на 27 и постоянно сънувам и имам дежа вюта ..но това го има при повечето хора всички си мислим че е някаква дарба и такива неща ами да ви кажа не е просто всеки си има вътрешен глас силна интуиция и минал живот който в сегашния му напомня за миналия ама се е върнал за да си изпълни недовършените мисии.. целувки :*
3
3
jasper
jasper
09.09.2013 05:47
Яко !!! Имаш супер сили. И аз на 12 имах, но за съжаление с времето изчезнаха. :)
6
1
МИХАЕЛА
МИХАЕЛА
05.09.2013 15:22
НЕ СЕ СТРЯСКАЙ АЗ ОТ ГОДИНИ СЪМ ТАКА ,НАПРИМЕР ПРЕДИ 10 ГОДИНИ СЕ ВИЖДАХ В ЧУЖБИНА ,СЛУЧИ СЕ ,ОТ 6 ГОД СЪМ В ИТАЛИЯ И ТО КЪЩА КОЯТО ВИЖДАХ ОЩЕ ТИГАВА ,НАИСТИНА ГАДНИЧКО Е НО НЯМА МЯСТО ЗА СТРАХ
1
3
ники
ники
05.09.2013 15:20
КАКВО ЛИ ? ПРОСТО И ЯСНО – ПУБЕРТЕТ
0
3
Дени
Дени
05.09.2013 14:56
Нарича се дежа ву?
2
0
...............
...............
20.06.2010 18:23
И на мен ми са се случва ли такива неща,
но сега много рядко. Но когато бях малка, много често ми се случваше да сънувам нещо и после да се повтори.
1
0
Ивета
Ивета
30.05.2010 10:31
Понякога в живота ми се случва така, че много моменти да се повтарят думите от моментите също. Не съм луда, просто това ме кара само да се обърквам. А когато се повтори моментът, ми се чернее пред очите и ми се замайва главата.
0
0