Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Една лична история за истински страх

Една лична история за истински страх

Една лична история за истински страх
Здравейте ! Искам да споделя лична история защото знам , че ще има хора , които ще ме разберат и по някакъв начин ще ми помогнат . Всичко започна от черната (за мен) дата 8 август . От тогава до сега живота коренно ми се промени . Прибирах се от почивка със семейството , всичко беше спокойно и весело , докато не си отворих съобщенията .

Бях заплашена от незнаен младеж , който никога не съм виждала . Сякаш ми се заби остър нож в сърцето и незнаех на кой свят съм . 2 седмици не съм спала и съм сънувала кошмари , едва съм взимала залъци . Баща ми ме води по психолози , води ме при една баба да ми бае. За радост на всички нещата се оправиха защото ме беше обхванала параноята , че някой постоянно ме следи.

Дълго време бях спокойна и щастлива но тук от един месец отново страха ми се завърна . Имам чувството , че ако се срещам и излизам с хора ще ми направят нещо лошо , постоянно имам лоши и черни мисли в главата , напоследък съм много напрегната , претиснена и нервна , просто спокойствие няма .

Искам да имам контакт с хората но страха ме спира и сякаш ме контролира . Надявам се да ме разберете защото съм сигурна , че не съм единствения човек с подобни проблеми . Благодаря предварително на всеки , отделил време да прочете личната ми история и се надявам да получа съвети , които да ми помогнат да превъзмогна този страх , който се е вселил в мен .

Още веднъж искрено и от сърце благодаря на читателите , отделили от своето време да прочетат историята и да ми помогнат с ценни житейски съвети . Пожелавам Ви всичко хубаво да Ви се случва !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
gosho
gosho
25.12.2014 07:17
По някога самите приятели са проблем
2
0
Ели Граменова
Може би имаш агорафобия . Това не е нещо ненормално просто започни повече да излизаш с приятели само така ще преодолееш страха .Успех :)
0
1
Mayor Ico
Mayor Ico
24.12.2014 19:13
и с мен беше така но по едно време си казах ако някои ми направи нещо няма да е от моите приятели и каквото и да се случи те ще ми помогнат аз спрях да обръщам внимание на страха и след месец се оправих
2
0
Фъс-а
Фъс-а
24.12.2014 13:03
И тук...ще пръдна!!!
3
9
?
?
24.12.2014 11:37
Мен веднъж ме набиха големи ученици в училище.Това стана преди 5 години.от както ме набиха бях извън нерви.Беше ме страх да отида дори да магазина!Отидох на психолог.След две седмици ми мина.
2
0
maria
maria
24.12.2014 09:48
Това съобщение може да е било базик от приятели? Щом до сега нищо не ти се е случило, може някой просто от твоите приятели да се е пошегувал с теб. Този младеж виждала ли си го? ако отговора ти е "не" значи е напълно възможно някой да се е пошегувал с теб.. телефонни прецаквания винаги е имало , и ще има.
А колкото до страха ..недей се страхува толкова много, ще се побъркаш по-този начин. Когато нещо писано да се случи, ще се случи колкото и да се пазиш... ( от личен опит ти го казвам.) Ако не дължиш на никого,нищо всичко е наред.
4
0
Бай_Кольо
Бай_Кольо
14.07.2015 12:36
Да ти явно доста си се страхувала като малка.
0
0