Учени съставиха медицински съновник

Учени съставиха медицински съновник

0

Според група британски учени от университета Лафбъро сънищата, които сънуваме всяка вечер, сигнализират за наличието на различни болести.

1

Сън

Сън - Последните текстове и статии. Мистика, загадки и всичко касещо Сън. Материали за Сън от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Сън.
Сън - Здравословният сън започва от полунощ

Здравословният сън започва от полунощ

20.08.20150379

За здравословен и качествен сън е важно да заспивате към полунощ, показва ново научно изследване. Според експертите времето, в което си лягате, е също толкова важно, колкото и броят на часовете, отделени за сън.

Сън - Ползите от следобедната дрямка

Ползите от следобедната дрямка

26.04.20150980

Ползите от следобедната дрямка се безспорни. Учените потвърждават това с мотива, че благодарение на нея човешкият организъм получава един своеобразен рестарт от напрегнатото ежедневие и стрес.

Сън - Заспиваме за 1 минута с метод на учен от Харвард

Заспиваме за 1 минута с метод на учен от Харвард

09.04.201548731

Професор Андрю Уейл от университета Харвард е открил метод на дишане, с който може да заспим само за 1 минута. Методът се нарича 4-7-8 и е основан на йогийски практики.

Сън - Изпитаните методи, помагащи ни да заспим

Изпитаните методи, помагащи ни да заспим

01.03.201513207

Няколко доказали се техники ще ви помогнат да заспите, като така занимават ума ви, че да го настроят за сън.

Сън - Посланията в сънищата ни според Мадлен Алгафари

Посланията в сънищата ни според Мадлен Алгафари

27.12.201418010

Един от най-известните психотерапевти в страната ни Мадлен Алгафари дава няколко основни насоки в интервю за ЕвестникБг, с които можем да разберем посланията в съня си.

Сън - Защо бълнуваме според психологията

Защо бълнуваме според психологията

20.12.201442737

Бълнуването е най-явният метод, чрез който могат да се разкрият несъзнатите желания. Най-често то е провокирано от неприятни преживявания в съня.

Сън - Как да запазим съня си?

Как да запазим съня си?

25.11.201421913

Храни богати на магнезий са много подходящи за по-добър сън - бананите например съдържат този елемент, който действа като мускулен релаксант. Не заспивайте на светло, приглушете светлината или направо я загасете. Помислете си за нещо приятно

Сън - Учени определиха идеалното време за заспиване

Учени определиха идеалното време за заспиване

20.11.201435035

Финландски учени разгадаха кое е най-точното време, в което да се приготвим за сън, за да се събудим на другия ден напълно отпочинали, пише вестник Хелсингин саномат.

Сън - Домашните любимци тормозят съня ни

Домашните любимци тормозят съня ни

25.09.201451716

Собствениците на животни твърдят, че губят поне час и половина сън, защото любимецът започва да драска, да мяука, да лае или просто се качва при тях и окончателно да ги събужда.

Сън - Доказано! Чуваме и докато спим

Доказано! Чуваме и докато спим

23.09.201401072

Френски учени доказаха, че независимо дали сме будни или спим, мозъкът ни може да чуе думите, които ни казват. Човешкият мозък остава активен по време на сън и реагира на звуци.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

На актуалната страница ще откриеш подбрани любопитни теми и публикации на тема Сън. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно разнообразни текстове относно Сън. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Сън. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Сън. Сън, идеи и класации.