Циркадните ритми отричат ранното ставане

Циркадните ритми отричат ранното ставане

0

Хората, които чистосърдечно обичат да стават рано, се броят на пръсти. Ранният старт на деня може и да е предпоставка за успеха, но може и да повлияе негативно на здравословното ни състояние.

1

Сън

Сън - Последните текстове и статии. Мистика, загадки и всичко касещо Сън. Материали за Сън от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Сън.

Популярни

Сън - Доказано! Жените имат нужда от 20 минути повече сън

Доказано! Жените имат нужда от 20 минути повече сън

26.04.20160246

Дамите се нуждаят средно с 20 минути повече сън от мъжете. Това се налага от факта, че използват мозъка си много по-активно, докато са будни.

Сън - Разгадаха тайната на дълбокия сън

Разгадаха тайната на дълбокия сън

24.04.20160588

Понеже дългият и качествен сън е едно от най-важните условия за здраве, учените непрекъснато провеждат изследвания, за да установят как да спим по-добре, така че да се събудим свежи и заредени с енергия.

Сън - В Световния ден на съня разберете най-удивителното за нашите сънища

В Световния ден на съня разберете най-удивителното за нашите сънища

14.03.20160865

На 14 март светът отбелязва деня на съня, като целта на всички инициативи в този ден е да припомнят на хората колко е важен качественият сън за здравето

Сън - Да се наспим за час и половина с метода на Да Винчи!

Да се наспим за час и половина с метода на Да Винчи!

13.03.201608234

Има начин да се наспим, така че да сме здрави и работоспособни, и в същото време да не отделяме 7-8 часа от денонощието си за сън. Методът е измислен от гения Леонардо да Винчи, а науката го нарича полифазен сън.

Сън - Сънят пречиства тялото ни от токсини

Сънят пречиства тялото ни от токсини

31.01.201602545

Според последните проучвания от специалистите се оказва, че мозъкът управлява процеса на изхвърляне на токсини по време на сън.

Сън - Вълнените чаршафи гарантират здрав сън

Вълнените чаршафи гарантират здрав сън

04.01.201601303

Около една трета от живота на човек преминава в леглото. Това е мястото, където човек си почива и се зарежда с енергия. Един от най-важните фактори за здрав и пълноценен сън е удобното легло.

Сън - Как да си наваксаме със съня?

Как да си наваксаме със съня?

01.12.20150703

Много от нас се опитват да компенсират липсата на сън в работната седмица през уикенда. Оказва се, че това е възможно, но само частично.

Сън - Магнезият и витамин В6 ни носят здравословен сън

Магнезият и витамин В6 ни носят здравословен сън

22.11.201501732

За здравословен и пълноценен сън е необходимо да консумираме храна, която е богата на магнезий и витамин В6, защото те въздействат на централната нервна система.

Сън - Откриха неврон, който отключва сънищата

Откриха неврон, който отключва сънищата

30.10.20150636

Учени от Калифорнийския университет в Бъркли, САЩ, откриха какво ни кара да сънуваме. Това е неврон, изпращащ сигнали в средния мозък и хипоталамуса.

Сън - Значението на скъпоцените камъни в съня ни

Значението на скъпоцените камъни в съня ни

25.10.201524870

Различните камъни в съня ни, ни показват различни пътища, които трябва да извървим. Какво е значението на всеки един камък може да видите тук.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

На актуалната страница ще откриеш подбрани любопитни теми и публикации на тема Сън. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно разнообразни текстове относно Сън. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Сън. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Сън. Сън, идеи и класации.