6 360 Статии,9 533 Сънища,5 338 Истории
Установиха какво се случва с душата след смъртта

Установиха какво се случва с душата след смъртта

0

Квантовата теория обяснява какво се случва с човешката душа след смъртта. Според учените при настъпването на клинична смърт веществата, които я формират, излизат в нервната система и се включват в необятната Вселена.

1

Смърт

Смърт - Актуални теми и материали. Мистерии, загадки и всичко касещо Смърт. Материали за Смърт от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Смърт.

Популярни

Смърт - Съвпаденията зачестяват, след като докоснем смъртта

Съвпаденията зачестяват, след като докоснем смъртта

22.10.201501942

Съвпаденията са тенденция, за чиято честота допринасят редица психологически и невропсихологически фактори. В последно време се наблюдава тенденция това да се случва повече на едни и по-малко на други групи от хора.

Смърт - Знаете ли на какво мирише смъртта?

Знаете ли на какво мирише смъртта?

10.10.201505747

На ежегодния Британски фестивал на науката в Брадърфорд учени от университета Хадерсфилд, Великобритания обявиха интересно свое откритие. Те са установили как мирише смъртта.

Смърт - Най-странните погребални ритуали в света

Най-странните погребални ритуали в света

19.09.201501379

Но има държави, където изпращането на мъртъвците далеч не протича така. Там мъртъвците се полагат в земята след дълъг и жизнерадостен купон, и веднъж положени не остават там задълго.

Смърт - Смъртта е просто илюзия на нашето съзнание

Смъртта е просто илюзия на нашето съзнание

12.09.201514881

Според професора по психология доктор Робърт Ланза смъртта, каквато я знаем, не съществува, а е просто процес на преминаването на съзнанието от една форма в друга.

Смърт - Митологични начини да постигнем безсмъртие

Митологични начини да постигнем безсмъртие

08.09.201501594

Ако се вярва на митологията, има няколко начина да постигнете вечен живот. Кои са те, каква е тяхната тайна и каква е цената, която трябва да платите, за да надживеете всички, които сте обичали?

Смърт - Регистрирай се и стани безсмъртен

Регистрирай се и стани безсмъртен

03.09.20150630

От социалната мрежа Eter9 съобщават, че са намерили начин техните потребители да остават в киберпространството дори и след физическата им смърт.

Смърт - Защо левичарите умират по-рано?

Защо левичарите умират по-рано?

04.08.201521251

Има много митове относно левичарите. Един от тях, е че те живеят с около 9 години по-малко от хората, които пишат с дясната ръка. Но дали този мит отговаря наистина и какви са причините за подобно стечение на обстоятелствата.

Смърт - Триоко създание сее смърт в родопско село

Триоко създание сее смърт в родопско село

17.06.201502154

Жената погледнала към съда и видяла странно създание да стои до кофата. Тогава тя понечила да изправи съда и неочакваният гост изчезнал.

Смърт - Мъж възкръсна на път за моргата

Мъж възкръсна на път за моргата

27.05.201511230

Рядък феномен развълнува силно жителите на американския град Милоуки. Техен съгражданин, който беше сметнат за починал, възкръсна като по чудо на път за моргата.

Смърт - Какво става с душата, след като напусне тялото

Какво става с душата, след като напусне тялото

09.03.201519103

Какво се случва с душата, след като напусне тялото? Как и защо отива в отвъдното? Какво представлява то? Това са все въпроси, на които всеки иска отговор.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

На актуалната страница ще попаднеш на избрани материали и статии на тема Смърт. Екипът на Съновник.бг се старае да въвежда редовно различни материали относно Смърт. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Смърт. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Смърт. Смърт, идеи и отзиви.