6 559 Статии,9 533 Сънища,5 385 Истории
Най-болезнените видове смърт

Най-болезнените видове смърт

0

Всеки има фобия от определен вид смърт. Най-жестоките и болезнени начини да загубите живота си са класирани от лекари, които твърдят, че няма по-неприятен финал от тях.

1

Смърт

Смърт - Актуални теми и материали. Мистерии, загадки и всичко касещо Смърт. Материали за Смърт от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Смърт.

Популярни

Смърт - Най-абсурдните случаи на смърт в Тюдорова Англия

Най-абсурдните случаи на смърт в Тюдорова Англия

15.01.20160715

Един мъж пада в дупката на тоалетна и се задушава от токсичната миризма. Върху една жена падат горещи парчета бекон и почива в резултат на нараняванията.

Смърт - Къщите на смъртта в Индонезия

Къщите на смъртта в Индонезия

10.01.20160560

Къщи, които много приличат на лодки, а по външните им стени има рога на бизон – символ на богатството, могат да се видят на много места в Южен Сулавеси, Индонезия. Къщите се наричат тангконан и са предназначени за мъртвите.

Смърт - Установиха какво се случва с душата след смъртта

Установиха какво се случва с душата след смъртта

06.11.201509276

Квантовата теория обяснява какво се случва с човешката душа след смъртта. Според учените при настъпването на клинична смърт веществата, които я формират, излизат в нервната система и се включват в необятната Вселена.

Смърт - Съвпаденията зачестяват, след като докоснем смъртта

Съвпаденията зачестяват, след като докоснем смъртта

22.10.201502331

Съвпаденията са тенденция, за чиято честота допринасят редица психологически и невропсихологически фактори. В последно време се наблюдава тенденция това да се случва повече на едни и по-малко на други групи от хора.

Смърт - Знаете ли на какво мирише смъртта?

Знаете ли на какво мирише смъртта?

10.10.201516632

На ежегодния Британски фестивал на науката в Брадърфорд учени от университета Хадерсфилд, Великобритания обявиха интересно свое откритие. Те са установили как мирише смъртта.

Смърт - Най-странните погребални ритуали в света

Най-странните погребални ритуали в света

19.09.201501582

Но има държави, където изпращането на мъртъвците далеч не протича така. Там мъртъвците се полагат в земята след дълъг и жизнерадостен купон, и веднъж положени не остават там задълго.

Смърт - Смъртта е просто илюзия на нашето съзнание

Смъртта е просто илюзия на нашето съзнание

12.09.201516403

Според професора по психология доктор Робърт Ланза смъртта, каквато я знаем, не съществува, а е просто процес на преминаването на съзнанието от една форма в друга.

Смърт - Митологични начини да постигнем безсмъртие

Митологични начини да постигнем безсмъртие

08.09.201502079

Ако се вярва на митологията, има няколко начина да постигнете вечен живот. Кои са те, каква е тяхната тайна и каква е цената, която трябва да платите, за да надживеете всички, които сте обичали?

Смърт - Регистрирай се и стани безсмъртен

Регистрирай се и стани безсмъртен

03.09.20150700

От социалната мрежа Eter9 съобщават, че са намерили начин техните потребители да остават в киберпространството дори и след физическата им смърт.

Смърт - Защо левичарите умират по-рано?

Защо левичарите умират по-рано?

04.08.201521397

Има много митове относно левичарите. Един от тях, е че те живеят с около 9 години по-малко от хората, които пишат с дясната ръка. Но дали този мит отговаря наистина и какви са причините за подобно стечение на обстоятелствата.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

На актуалната страница ще попаднеш на избрани материали и статии на тема Смърт. Екипът на Съновник.бг се старае да въвежда редовно различни материали относно Смърт. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Смърт. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Смърт. Смърт, идеи и отзиви.