Хороскоп за зодиите по време на Ретроградния Плутон

Хороскоп за зодиите по време на Ретроградния Плутон

Настоящата 2018-та година без притеснение може да се нарече годината на ретроградните планети. След Марс, ред дойде и на Плутон. Той ще е ретрограден от 22 април до 1 октомври.

1

Плутон

Плутон - Актуални теми и материали. Мистерии, загадки и всичко за Плутон. Нашите статии за Плутон от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Плутон.
Плутон - Ретрограден Плутон до Октомври: Черен период на войни и промени!

Ретрограден Плутон до Октомври: Черен период на войни и промени!

24.04.201801400

Плутон е най-отдалечената планета и с най-малки размери. Преди години статутът ѝ на планета дори бе отнет. Въпреки това небесното тяло не е спирало да оказва влияние върху зодиите и обществото като цяло.

Плутон - НАСА предлага разходка на Плутон

НАСА предлага разходка на Плутон

19.07.20170169

Уникална разходка по повърхността на Плутон представи космическа агенция НАСА. Учените са обединили всичката налична информация във видео, комбинирано с компютърна анимация, което дава цялостна информация за отдалечената планета.

Плутон - Още една от тайните на Плутон бе разкрита

Още една от тайните на Плутон бе разкрита

06.01.20170522

Последните снимки от станцията Нови хоризонти на НАСА разкри още една от тайните на Плутон. Най-отдалеченият обект в Слънчевата система не спира да изненадва учените.

Плутон - Живот на Плутон – мит или реалност?

Живот на Плутон – мит или реалност?

09.12.20160477

Марс бе първата планета, за която учените заподозряха, че може да съдържа извънземни форми на живот. След като стана ясно, че и на Плутон има океан, теориите за живот там също разбуниха духовете.

Плутон - Вижте какво е за вас значението на планетите в астрологията

Вижте какво е за вас значението на планетите в астрологията

05.12.201609207

Повечето хора знаят позицията на слънчевия си знак, защото Слънцето определя и нашата зодия, но освен него има и други планети, с които астрологията описва пълният характер на един човек.

Плутон - Учените в ступор! Плутон излъчва електромагнитни лъчи

Учените в ступор! Плутон излъчва електромагнитни лъчи

27.09.20160581

Твърде необичайно и напълно необяснимо явление засякоха учените от НАСА. Оказва се, че Плутон излъчва рентгенови електромагнитни лъчи и то в огромни размери.

Плутон - Плутон крие цял океан под повърхността си

Плутон крие цял океан под повърхността си

27.06.20160418

Космическата сонда Нови Хоризонти, изпратена от НАСА да изследва повърхността на планетата Плутон, представи нови доказателства, че под ледената кора на крайната за Слънчевата система планета може да съществува цял океан.

Плутон - Плутон е ретрограден в Козирог – вижте какво предстои

Плутон е ретрограден в Козирог – вижте какво предстои

19.04.2016016248

От 18 април до 27 септември Плутон ще се движи на обратен ход в Козирог. През тази ретроградност са възможни обрати в съдбата и големи промени

Плутон - Планините на Плутон могат да се окажат вулкани

Планините на Плутон могат да се окажат вулкани

14.11.20150273

Много е вероятно заснетите планини на Плутон да са всъщност ледени вулкани, гласи ново проучване на НАСА. Експертите не спират да се удивляват от сложната геология на тази малка планета.

Плутон - Тайните на Плутон

Тайните на Плутон

07.11.20150728

Екипът на Нови хоризонти разказа за десетте най-неочаквани неща, открити за Плутон и неговите спътници. Те бяха констатирани при прелитането на сондата през системата на планетата.