Още една от тайните на Плутон бе разкрита

Още една от тайните на Плутон бе разкрита

0

Последните снимки от станцията Нови хоризонти на НАСА разкри още една от тайните на Плутон. Най-отдалеченият обект в Слънчевата система не спира да изненадва учените.

1

Плутон

Плутон - Актуални теми и материали. Мистерии, загадки и всичко за Плутон. Нашите статии за Плутон от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Плутон.
Плутон - Живот на Плутон – мит или реалност?

Живот на Плутон – мит или реалност?

09.12.20160285

Марс бе първата планета, за която учените заподозряха, че може да съдържа извънземни форми на живот. След като стана ясно, че и на Плутон има океан, теориите за живот там също разбуниха духовете.

Плутон - Вижте какво е за вас значението на планетите в астрологията

Вижте какво е за вас значението на планетите в астрологията

05.12.201607432

Повечето хора знаят позицията на слънчевия си знак, защото Слънцето определя и нашата зодия, но освен него има и други планети, с които астрологията описва пълният характер на един човек.

Плутон - Учените в ступор! Плутон излъчва електромагнитни лъчи

Учените в ступор! Плутон излъчва електромагнитни лъчи

27.09.20160484

Твърде необичайно и напълно необяснимо явление засякоха учените от НАСА. Оказва се, че Плутон излъчва рентгенови електромагнитни лъчи и то в огромни размери.

Плутон - Плутон крие цял океан под повърхността си

Плутон крие цял океан под повърхността си

27.06.20160350

Космическата сонда Нови Хоризонти, изпратена от НАСА да изследва повърхността на планетата Плутон, представи нови доказателства, че под ледената кора на крайната за Слънчевата система планета може да съществува цял океан.

Плутон - Плутон е ретрограден в Козирог – вижте какво предстои

Плутон е ретрограден в Козирог – вижте какво предстои

19.04.2016015776

От 18 април до 27 септември Плутон ще се движи на обратен ход в Козирог. През тази ретроградност са възможни обрати в съдбата и големи промени

Плутон - Планините на Плутон могат да се окажат вулкани

Планините на Плутон могат да се окажат вулкани

14.11.20150198

Много е вероятно заснетите планини на Плутон да са всъщност ледени вулкани, гласи ново проучване на НАСА. Експертите не спират да се удивляват от сложната геология на тази малка планета.

Плутон - Тайните на Плутон

Тайните на Плутон

07.11.20150667

Екипът на Нови хоризонти разказа за десетте най-неочаквани неща, открити за Плутон и неговите спътници. Те бяха констатирани при прелитането на сондата през системата на планетата.

Плутон - Тайнствени люспи на Плутон

Тайнствени люспи на Плутон

19.10.20150577

Космическият кораб Нови хоризонти донесе първите данни, след като премина на рекордните 12 500 км от повърхността на Плутон.

Плутон - Седемте изненадващи факта за Плутон

Седемте изненадващи факта за Плутон

10.08.20150872

След като сондата Нови хоризонти достигна най-далечната планета в Слънчевата ни система, някои от фактите за Плутон изненадаха дори учените, които от години я наблюдават.

Плутон - Плутон бил по-голям, отколкото хората предполагат

Плутон бил по-голям, отколкото хората предполагат

20.07.20152656

След историческото приближаване на космическия апарат на НАСА Нови хоризонти учените откриха неподозирани факти за планетата джудже Плутон в края на Слънчевата система.

В актуалната страница ще попаднеш на избрани материали и статии за Плутон. Нашият екип се старае да публикува често различни материали на тема Плутон. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Плутон. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Плутон. Плутон, съвети и отзиви.