Как мравката губи мотивация за работа

Как мравката губи мотивация за работа

Мравката много обичала своята работа и изпълнявала своите задължения съвестно, не лъвът – нейният шеф, решил, че може да бъде още по-ефективна с подходящата мотивация.

1

Мотивация

Мотивация - Новите теми и публикации. Мистерии, загадки и всичко свързано с Мотивация. Любопитни статии за Мотивация от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Мотивация.
Мотивация - Съвременна притча за мотивацията

Съвременна притча за мотивацията

18.02.201601701

Мравката, като най-работливото животно в гората, отиваше всеки ден с желание на работа и извършваше съвестно своите задължения. Обичаше задълженията си, произвеждаше много и бе щастлива.

Мотивация - Как да повярваме отново в себе си

Как да повярваме отново в себе си

31.01.201601003

Понякога се случва така, че губим увереност в собствените си сили. Не можем да свършим нищо, защото каквото и да започнем, всичко се проваля.

Мотивация - Как да повишим увереността си?

Как да повишим увереността си?

28.10.201502825

Давайте възможност на въображението си да се развихря, защото успехът на всеки човек започва от това по какъв начин вижда себе си.

Мотивация - Приказка за трудолюбивата мравка

Приказка за трудолюбивата мравка

15.06.201503264

Имаше някога една малка мравка. Тя ходеше съвестно на работа и се трудеше неуморно от сутрин до вечер. Това обаче не я натоварваше, а я правеше безкрайно щастлива.

Мотивация - Кои са стъпките към духовно развитие

Кои са стъпките към духовно развитие

29.09.201303994

Погрешно е да се смята, че четенето на книги и посещаването на духовни семинари са ключът към духовното развитие. Истината е, че духовният подем може да се контролира от самите нас.

Мотивация - По пътя към успеха

По пътя към успеха

14.01.201103940

Манията за успех е толкова вкоренена в съзнанието ни, че всичко различаващо се от нея се превръща в провал. Можем да имаме всичко стига да работим в тази насока и мотивацията ни няма да падне.

Мотивация - Самовнушението ни спъва по пътя към целта

Самовнушението ни спъва по пътя към целта

05.06.201004605

Центърът, който отговаря за мотивацията, се намира в хипоталамуса. Ако се съмняваме в собствените ни сили, това ни кара да се амбицираме. Самовнушение по пътя на успеха.