Техниката, с която ще чувате гласа на сърцето си, а не на разума

Техниката, с която ще чувате гласа на сърцето си, а не на разума

0

При вземането на важни решения много хора предпочитат да се вслушат в гласа на сърцето и интуицията си, но е трудно, тъй като инстинкта на разума в повечето случаи е по-силен.

1

Интуиция

Интуиция - Най-новите теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Интуиция. Любопитни статии за Интуиция от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Интуиция.
Интуиция - Това чувство е най-силният сигнал на интуицията

Това чувство е най-силният сигнал на интуицията

26.11.201601707

Информацията, която идва по интуитивен път има огромна значимост, тъй като ни показва факти, които, заети с обичайното си ежедневие, не забелязваме, казва психологът Гавин Де Бекър.

Интуиция - Признаците за отворено трето око

Признаците за отворено трето око

01.11.201629956

Третото око се отваря при все повече хора. Когато 6-тата ви чакра се отпуши, се появяват няколко сигурни признака, които са показателни за следващото ниво, на което преминавате в духовен план.

Интуиция - Интуицията е най-силна при тези зодии

Интуицията е най-силна при тези зодии

30.10.2016044841

Има няколко зодии, които имат необикновено силни предчувствия и когато усетят, че нещо ще се случи, то винаги се случва. Тези зодиакални знаци трябва да се водят от интуицията си, когато взимат решения, защото тя е безпогрешна.

Интуиция - Засилете интуицията си с магическият аметист!

Засилете интуицията си с магическият аметист!

25.07.20160413

Аметистът е един от онези дарове на Майката Земя, които имат почти магически свойства върху човека. Конкретно ценният камък има силно влияние на две нива – физическо и психическо.

Интуиция - Тези признаци показват, че сте родени за големи дела

Тези признаци показват, че сте родени за големи дела

30.06.201602931

С няколко признака може да откриете, че се различавате от околните и вие е съдено да извършите велики дела. Ако откриете себе си в това описание, трябва да посветите времето си на своята голяма мечта.

Интуиция - Кога интуицията ни говори?

Кога интуицията ни говори?

03.05.201506666

За повечето хора е трудно да разграничат интуицията от здравия си разум, но има няколко основни житейски примера, в които трябва да се доверим на емоциите, а не на ума.

Интуиция - Мъжете с дълги коси имат свръхестествено възприятие

Мъжете с дълги коси имат свръхестествено възприятие

22.03.201501261

Учени твърдят, че мъжете с дълга коса имат по-силно развито шесто чувство. Дългата коса е общ елемент на много духовни пророци като Исус, Мойсей, Буда, Шива

Интуиция - Силата на подсъзнанието и интуицията

Силата на подсъзнанието и интуицията

26.04.2014120327

Какво е това сила на подсъзнанието? Използвайте силата на подсъзнанието и интуицията и ще постигнете целите си. Имате предчувствие - отбележете го.

Интуиция - Разкриваме всичко за непознатия за 30 секунди

Разкриваме всичко за непознатия за 30 секунди

24.03.2014314012

В първите секунди от запознанството нашата интуицията ни разкрива всичко за човека срещу нас. Човешките реакции са предвидими, стига да знаете как да ги провокирате.

Интуиция - Можем ли да тълкуваме сами сънищата си?

Можем ли да тълкуваме сами сънищата си?

16.04.2013019606

Тълкуването на сънищата ни е строго индивидуално и за него не бихме могли да си помогнем, ползвайки готов съновник.

На тази страница ще откриеш най-новите заглавия и публикации относно Интуиция. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно любопитни текстове за Интуиция. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Интуиция. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Интуиция. Интуиция, снимки и потребителски оценки.