Техниката, с която ще чувате гласа на сърцето си, а не на разума

Техниката, с която ще чувате гласа на сърцето си, а не на разума

При вземането на важни решения много хора предпочитат да се вслушат в гласа на сърцето и интуицията си, но е трудно, тъй като инстинкта на разума в повечето случаи е по-силен.

1

Интуиция

Интуиция - Най-новите теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Интуиция. Любопитни статии за Интуиция от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Интуиция.
Интуиция - Намирате ли се на житейски кръстопът? Направете си теста на Ошо

Намирате ли се на житейски кръстопът? Направете си теста на Ошо

25.01.2018021519

Ако смятате, че се намирате в задънена улица и нямате идея какво да направите, за да подобрите положението си, направете си теста с картинки на японския мъдрец Ошо.

Интуиция - Разбери какво ти готви бъдещето с кръга на Нострадамус

Разбери какво ти готви бъдещето с кръга на Нострадамус

08.03.2017043639

Малцина са тези, които не са чували за предсказанията на френския гадател и астролог Мишел Нострадамус. Голяма част от неговите пророчества днес са реалност, а с негови кръг и сами може да разберете какво предстои.

Интуиция - Това чувство е най-силният сигнал на интуицията

Това чувство е най-силният сигнал на интуицията

26.11.201603540

Информацията, която идва по интуитивен път има огромна значимост, тъй като ни показва факти, които, заети с обичайното си ежедневие, не забелязваме, казва психологът Гавин Де Бекър.

Интуиция - Признаците за отворено трето око

Признаците за отворено трето око

01.11.2016020385

Третото око се отваря при все повече хора. Когато 6-тата ви чакра се отпуши, се появяват няколко сигурни признака, които са показателни за следващото ниво, на което преминавате в духовен план.

Интуиция - Интуицията е най-силна при тези зодии

Интуицията е най-силна при тези зодии

30.10.20160111580

Има няколко зодии, които имат необикновено силни предчувствия и когато усетят, че нещо ще се случи, то винаги се случва. Тези зодиакални знаци трябва да се водят от интуицията си, когато взимат решения, защото тя е безпогрешна.

Интуиция - Засилете интуицията си с магическият аметист!

Засилете интуицията си с магическият аметист!

25.07.20160949

Аметистът е един от онези дарове на Майката Земя, които имат почти магически свойства върху човека. Конкретно ценният камък има силно влияние на две нива – физическо и психическо.

Интуиция - Тези признаци показват, че сте родени за големи дела

Тези признаци показват, че сте родени за големи дела

30.06.201605568

С няколко признака може да откриете, че се различавате от околните и вие е съдено да извършите велики дела. Ако откриете себе си в това описание, трябва да посветите времето си на своята голяма мечта.

Интуиция - Кога интуицията ни говори?

Кога интуицията ни говори?

03.05.201508236

За повечето хора е трудно да разграничат интуицията от здравия си разум, но има няколко основни житейски примера, в които трябва да се доверим на емоциите, а не на ума.

Интуиция - Мъжете с дълги коси имат свръхестествено възприятие

Мъжете с дълги коси имат свръхестествено възприятие

22.03.201501791

Учени твърдят, че мъжете с дълга коса имат по-силно развито шесто чувство. Дългата коса е общ елемент на много духовни пророци като Исус, Мойсей, Буда, Шива

Интуиция - Силата на подсъзнанието и интуицията

Силата на подсъзнанието и интуицията

26.04.2014022103

Какво е това сила на подсъзнанието? Използвайте силата на подсъзнанието и интуицията и ще постигнете целите си. Имате предчувствие - отбележете го.