Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен в Sanovnik.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонименси добави аватар. Добави и ти!преди 4 години
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Сънувах много срамни въшкипреди 4 годиниСънувах, че имам срамни въшки и ги убивах.

    Когато погледнах вагината беше много мръсна и пълзяха много срамни въшки.
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Сънувах сутиенпреди 6 годиниСънувах , че стоя в кухня на ресторант. Щяхме да ходим на купон. Аз нямах подходящ сутиен и се мъчех да направя от два сутиена един.

    Единият беше бял,а другият черен.
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Сънувах два аквариума. В единия имаше умряла рибапреди 7 годиниСънувах два аквариума. В единия имаше умряла риба. Преместих я в другия,и там другите риби я изядоха и остана само скелета.
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Разтълкувайте ми този сън!преди 7 годиниСънувах, че чистим ресторанта където работя, но всъщност изглеждаше като испанска къща с хубав двор и басейн. Имаше много коли,тръгващи и пристигащи. Работниците си забравиха джиесемите и аз ги прибрах в една чанта и ги зарових в пясъка.

    На двора имаше диван и от двете му страни лампи на които плата на абажура беше скъсан от вятър.Шефа ни изпрати с колежката да чистим една стая,но се скарахме с нея и като дръпнах дръжката на вратата остана е ръката ми,а стаята беше полутъмно и много добре подредена и красива.

    Джиесемите ги върнах на работниците,но един си оставих за мен.