Анонимен
Анонимен
Новак
 • /АнонименАнонименси добави аватар. Добави и ти!преди 4 месеца
 • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Сънувах много срамни въшкипреди 4 месецаСънувах, че имам срамни въшки и ги убивах.

  Когато погледнах вагината беше много мръсна и пълзяха много срамни въшки.
 • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Сънувах сутиенпреди 3 годиниСънувах , че стоя в кухня на ресторант. Щяхме да ходим на купон. Аз нямах подходящ сутиен и се мъчех да направя от два сутиена един.

  Единият беше бял,а другият черен.
 • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Сънувах два аквариума. В единия имаше умряла рибапреди 3 годиниСънувах два аквариума. В единия имаше умряла риба. Преместих я в другия,и там другите риби я изядоха и остана само скелета.
 • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Разтълкувайте ми този сън!преди 3 годиниСънувах, че чистим ресторанта където работя, но всъщност изглеждаше като испанска къща с хубав двор и басейн. Имаше много коли,тръгващи и пристигащи. Работниците си забравиха джиесемите и аз ги прибрах в една чанта и ги зарових в пясъка.

  На двора имаше диван и от двете му страни лампи на които плата на абажура беше скъсан от вятър.Шефа ни изпрати с колежката да чистим една стая,но се скарахме с нея и като дръпнах дръжката на вратата остана е ръката ми,а стаята беше полутъмно и много добре подредена и красива.

  Джиесемите ги върнах на работниците,но един си оставих за мен.