Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименСънувах много срамни въшки
Сънувах, че имам срамни въшки и ги убивах. Когато погледнах вагината беше много мръсна и пълзяха много срамни въшки.
АнонименСънувах сутиен
Сънувах , че стоя в кухня на ресторант. Щяхме да ходим на купон. Аз нямах подходящ сутиен и се мъчех да направя от два сутиена един. Единият беше бял,а другият черен.
АнонименСънувах два аквариума. В единия имаше умряла риба
Сънувах два аквариума. В единия имаше умряла риба. Преместих я в другия,и там другите риби я изядоха и остана само скелета.
АнонименРазтълкувайте ми този сън!
Сънувах, че чистим ресторанта където работя, но всъщност изглеждаше като испанска къща с хубав двор и басейн. Имаше много коли,тръгващи и пристигащи. Работниците си забравиха джиесемите и аз ги прибрах в една чанта и ги зарових в пясъка. На двора имаше диван и от двете му страни лампи на които плата на абажура беше скъсан от вятър.Шефа ни изпрати с колежката да чистим една стая,но се скарахме с нея и като дръпнах дръжката на вратата остана е ръката ми,а стаята беше полутъмно и много добре подредена и красива. Джиесемите ги върнах на работниците,но един си оставих за мен.
АнонименСън за магия
Наскоро сънувах моя позната и майка и да връзват шарени конци на снопчета и да правят магия. Какво ли може да значи?!
АнонименПаднаха ми зъбите и илизаха нови
Сънувах, че зъбите са ми млечни и падат, но още преди да са паднали напълно излизат новите ми зъби и растяха накриво направо от венеца.
АнонименКатерица се опитваше да ме ухапе
Сънувах, че се намирам, гора и бях с други хора които не виждах. Бях застанала до едно дърво и както се радвах на катеричката изведнъж скочи към лицето ми и ме нападна. Успях да я хвана с две ръце и я държах пред лицето си,а тя се опитваше да ме ухапе. Какво ли значи това?!