Sanovnik.bg»Мрежата»Потребител#247048 в Sanovnik.bg
Потребител#247048
Потребител#247048
Новак

Моята Стена

  • /Потребител#247048Потребител#247048добави коментар към: Търся любовни магии и заклинанияпреди 4 годиниТърся любовни магии и заклинанияТърся любовни магии и заклинания05.11.2019Здравей. Аз знам,но защо ти е такава.
  • /Потребител#247048Потребител#247048добави форумната тема: Дявола иска детето ми!преди 4 годиниЗдравейте ! Току що се регистрирах незнам дали съм направила всичко правилно.. Моля за помощ не мога да разтълкувам съня си. Първо искам да разкажа за себе си най-важното което мисля,че би било от полза при разтълкуването на съня ми. Аз съм християнка,мъжа ми е мюсюлманин а детето ми не е към нито една от религиите!
    Сънувах дявола. Той беше между кафяв и сив/бежов цвят. Имаше рога и преличаше леко на човек. Спомням си,че в съня ми имаше много непознати хора и той изпиваше душите им. Аз много се страхувах от него.. Видях,че идва към мен,в ръцете си държах моята малка принцеса.. Уплаших се и взех едно шило мисля че е било или отверка с дървена дръжка. Когато той застана пред мен започнах да треперя и го попитах какво иска.. Той посегна с ръка и докосна детето ми,после започна да навежда глава към нея все едно щеше да я изяде аз се уплаших и забих отверката право в сърцето му. Дявола се отдръпна на 1метър разстояние усмихна ми се и аз мисля че се събудих. Не си спомням умря или съм избягала.
    (П.С. Имам рожденно петно на дясната гърда до рамото си цифрата 9. Това какво означава)
    Много моля помогнете да го разтълкувам никаде в интернет няма тема на това дявола да иска дете.
  • /Потребител#247048Потребител#247048направи своята регистрация в sanovnik.bgпреди 4 години