Дявола иска детето ми!

 • 04.02.20 04:36#1Зорница ПетроваЗорница ПетроваРегистрация: 04.02.20Град: -Отговори: -Дявола иска детето ми!Здравейте ! Току що се регистрирах незнам дали съм направила всичко правилно.. Моля за помощ не мога да разтълкувам съня си. Първо искам да разкажа за себе си най-важното което мисля,че би било от полза при разтълкуването на съня ми. Аз съм християнка,мъжа ми е мюсюлманин а детето ми не е към нито една от религиите!
  Сънувах дявола. Той беше между кафяв и сив/бежов цвят. Имаше рога и преличаше леко на човек. Спомням си,че в съня ми имаше много непознати хора и той изпиваше душите им. Аз много се страхувах от него.. Видях,че идва към мен,в ръцете си държах моята малка принцеса.. Уплаших се и взех едно шило мисля че е било или отверка с дървена дръжка. Когато той застана пред мен започнах да треперя и го попитах какво иска.. Той посегна с ръка и докосна детето ми,после започна да навежда глава към нея все едно щеше да я изяде аз се уплаших и забих отверката право в сърцето му. Дявола се отдръпна на 1метър разстояние усмихна ми се и аз мисля че се събудих. Не си спомням умря или съм избягала.
  (П.С. Имам рожденно петно на дясната гърда до рамото си цифрата 9. Това какво означава)
  Много моля помогнете да го разтълкувам никаде в интернет няма тема на това дявола да иска дете.
  ОтговорОтговор с цитат
 • 17.02.20 03:52#2pamukpamukРегистрация: 10.10.13Град: -Отговори: 5от: Дявола иска детето ми!HОтговорОтговор с цитат
 • 31.05.20 05:07#3PetsyPetsyРегистрация: 31.05.20Град: -Отговори: 1от: Дявола иска детето ми!Здравей, не съм много навътре в окултизма, но според мен трябва да изберете една от религиите и да посветите детето в нея.
  Това е един вид защита, или просто да направите друго руни или нещо подобно, ако не искате да е свързано с някоя от двете религии.
  ОтговорОтговор с цитат