Sanovnik.bg»Мрежата»Потребител#231763 в Sanovnik.bg
Потребител#231763
Потребител#231763
Новак

Моята Стена

  • /Потребител#231763Потребител#231763добави форумната тема: Продадена къща в съня ми?преди 5 годиниЗдравейте, от няколко години сънувам най-различни сънища свързани със миналото ми място на живеене. Къщата, за която става въпрос, е продадена от 4-5 години и вече не живея там. Доста често обаче сънувам че все още живея там и се случват най-различни работи. От цели компании които събирам за купони в къщата до лъвове и хора които ме гонят от нея.

    Също имам един по-често срещан сън как скачам от оградата и падам от много високо но винаги знам че няма да се нараня нито да умра. Не знам защо не мога да разбера че сънувам когато в реалния живот знам че къщата не е наша и вече не живеем там.

    Преди съм практикувал Lucid dreaming (осъзнато сънуване) и имаше период в който бях много добър. Когато става въпрос за къщата обаче никога не разбирам че сънувам, все едно нещо или някой ме спира. Не знам в реалния живот къщата не ми липсва също НЕ СТАВА за въпрос на дом в който съм израснал, даже обратното там съм живял доста малък период от живота ми. Не знам какво се опитва да ми каже подсъзнанието. Ако някой има идеи моля споделете, Благодаря предварително!
  • /Потребител#231763Потребител#231763направи своята регистрация в sanovnik.bgпреди 5 години