Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Продадена къща в съня ми?

Продадена къща в съня ми?

  • 03.05.19 08:47#1Потребител#231763Потребител#231763НовакРегистрация: 03.05.19Град: -Отговори: -Продадена къща в съня ми?Здравейте, от няколко години сънувам най-различни сънища свързани със миналото ми място на живеене. Къщата, за която става въпрос, е продадена от 4-5 години и вече не живея там. Доста често обаче сънувам че все още живея там и се случват най-различни работи. От цели компании които събирам за купони в къщата до лъвове и хора които ме гонят от нея.

    Също имам един по-често срещан сън как скачам от оградата и падам от много високо но винаги знам че няма да се нараня нито да умра. Не знам защо не мога да разбера че сънувам когато в реалния живот знам че къщата не е наша и вече не живеем там.

    Преди съм практикувал Lucid dreaming (осъзнато сънуване) и имаше период в който бях много добър. Когато става въпрос за къщата обаче никога не разбирам че сънувам, все едно нещо или някой ме спира. Не знам в реалния живот къщата не ми липсва също НЕ СТАВА за въпрос на дом в който съм израснал, даже обратното там съм живял доста малък период от живота ми. Не знам какво се опитва да ми каже подсъзнанието. Ако някой има идеи моля споделете, Благодаря предварително!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.06.19 12:00#2Mari-an IvanovaMari-an IvanovaНовакРегистрация: 01.06.19Град: -Отговори: 1от: Продадена къща в съня ми?Предполагам, че в тази къща е живял човек, който си обичал или поне ти е бил много близък. Аз също сънувам подобен сън с къщата, където живееше баба ми. Продадохме преди 4г. и там съм ходила основно ваканциите, но я сънувах дори в две версии. В едната живея отново там с баба ми и баща ми, които са починали отдавна. В другата живея там с баща ми, но там е и новият собственик, който я купи, но той не знаеше, че ние сме там, и трябваше да се укриваме по стаите, за да не ни види. Мисля обаче, че това е свързано повече с хората, които са живели там , а не със самата къща.ОтговорОтговор с цитат
  • 17.11.19 11:16#3NezabravkaNezabravkaНовакРегистрация: 13.10.16Град: -Отговори: 7от: Продадена къща в съня ми?Къщата означава твоето семейство. И аз сунувам предишната къща, където живях като малка . Останалите неща от съня се тълкуват втози контекст.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest