Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен в Sanovnik.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонименси добави аватар. Добави и ти!преди 6 години
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Котка демонпреди 6 годиниЗдравейте. Попринцип не обръщам кой знае какво внимание на сънищата ми, но днес сънувах нещо много ама много странно. Всичко започва с обиколката на планина. На върха на планината сме с 2ма приятели. Знаем че има някакво проклятие и че ако си напишем името на планината ще умрем. Решихме да го направим.

    Точно на последната буква, видях бял заек и оставих писането за по-късно. На заека дясната задна лапичка беше ранена. Не бягаше от мен и реших да го взема. След това се озовах вкъщи. Отидох в моята стая, в която баща ми играеше на компютъра.

    Имаме котка която в съня ми беше гладна и лежеше в скута на баща ми. Легнах си на леглото. В момента в който котака видя заека който държах в ръцете си, той скочи на леглото, погледна ме със злоба и очите му станаха 3, и се уголемиха.

    В следващия момент нападна заека и аз не можех да направя нищо. Виках баща ми да ми помогне, но той беше със слушалки и не ме чу, след което се разплаках в съня си. Много рядко се събуждам със сърцебиене, еле пък толкова уплашен. Много странен сън, дори кошмар. Бих бил благодарен ако някой се опита да го разтълкува!