Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Котка демон

Котка демон

  • 29.04.18 01:59#1Георги ЙордановГеорги ЙордановНовакРегистрация: 29.04.18Град: ПавликениОтговори: -Котка демонЗдравейте. Попринцип не обръщам кой знае какво внимание на сънищата ми, но днес сънувах нещо много ама много странно. Всичко започва с обиколката на планина. На върха на планината сме с 2ма приятели. Знаем че има някакво проклятие и че ако си напишем името на планината ще умрем. Решихме да го направим.

    Точно на последната буква, видях бял заек и оставих писането за по-късно. На заека дясната задна лапичка беше ранена. Не бягаше от мен и реших да го взема. След това се озовах вкъщи. Отидох в моята стая, в която баща ми играеше на компютъра.

    Имаме котка която в съня ми беше гладна и лежеше в скута на баща ми. Легнах си на леглото. В момента в който котака видя заека който държах в ръцете си, той скочи на леглото, погледна ме със злоба и очите му станаха 3, и се уголемиха.

    В следващия момент нападна заека и аз не можех да направя нищо. Виках баща ми да ми помогне, но той беше със слушалки и не ме чу, след което се разплаках в съня си. Много рядко се събуждам със сърцебиене, еле пък толкова уплашен. Много странен сън, дори кошмар. Бих бил благодарен ако някой се опита да го разтълкува!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.05.18 05:01#2Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 215от: Котка демонЩе станеш жертва на измяна.ОтговорОтговор с цитат
  • 06.09.18 09:46#3Beautiful Insanity 009Beautiful Insanity 009НовакРегистрация: 30.09.17Град: -Отговори: 19от: Котка демонМисля, че тъмна енергия ще дойде към теб. Или тайно, тайно в теб.. си мислиш, че той не те обича чак толкова. Като моят сън. В него моята майка ме изостави пред някакъв блок. Тя също ме тормози, просто не я обичам. Или някой просто ще те предаде. Някой близък.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest