Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен в Sanovnik.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Непозната мъжка фигурапреди 3 годиниЗдравейте,искам да попитам някой знае ли какво значи да сънуваш мъжка фигура?От години въпросния мъж се появява в сънищата ми ,не го познавам,не мога да видя лицето му.Доста често въпросната фигура ми помага,кара ме да се чувствам добре ,но има и случаи (редки) в които ми е правил лошо,преди няколко месеца сънувах ,че ме дави и не можех да дишам ,не само в съня,а и наяве.А сега последния път в който го сънувах бях седнала и гледах негова снимка при което един човек беше седнал до мен и ми говореше нещо от сорта на “още ли продължаваш да го търсиш,само заради него ли правиш всичко това” и аз казах ,че за него си заслужава.Когато сънувам не го виждам ,като “просто фигура”,а го приемам ,като нещо доста повече и това продължава от години и всеки един сън с него представлява ,като епизод от нещо.Някои има ли идея какво може да означава всичко това..? *има доста сънища,които мога да разкажа ,но текста ще стане доста дълъг,така че спирам до тук*
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Това ангел ли беше?преди 5 годиниЗдравейте. Момиче на 18 години съм. Напоследък ми се случват доста гадни неща при което аз започнах 24/7 да се чувствам ужасно. Днес се събудих към 7 сутринта и към 8,9 отново заспах.

    Сънувах ,че съм в гора. Бях в някаква малка дървена къщичка и една изключително красива жена седеше на прага с бебенце. Жената беше облечена мисля ,че цялата в бяло и както споменах беше много красива.

    Буквално сияеше от всякъде. Тя остави бебето на прага и дойде при мен в ъгъла на стаичката. Погледна ме със сините си очи ,които блестяха и от тях се излъчваше светлина и след това се събудих.

    Беше изключително странен сън.

    Какво би трябвало да е тълкуването? Аз си мисля ,че тя беше ангел.
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Вълципреди 7 годиниЗдравейте.Ще опитам да разкажа за съня си колкото се може по разбирателно ;д ,защото не помня всичко с точност и може да стане каша ама ще опитам да обясня всичко както трябва.
    Значи сънувах вълци.Бяха глутница и можеха да говорят.

    Бях на село и реших да отида до къщата на баба и те бяха там.Видях ги и изпитах едно чувство ,когато видях един от вълците..сякаш винаги съм искала да го видя и най - накрая се случи.Бях щастлива и то много по необясними за мен причини.

    Не го чувствах точно като животно въпреки ,че бе именно такова.Забравих какво по - точно си говорехме, но помня ,че ми каза да бягам.Глутницата отиде някъде , остави ме ,а той ме предопреди докато ги няма да бягам.Чувствах се в опасност и започнах да бягам ,но чувството за опасност не надделявяше над това ,че исках онзи вълк да ме хване.Исках го с цялото си сърце.Бягах , защото усещах страх, защото той ми каза, но както казах повече от всичко се надявах той да ме улови.

    Докато бягах видях глутницата зад мен.И той.Моят вълк беше там.Опитах да се хвана за нещо като дърво или не знам хД не помня какво беше ,но се хванах за това нещо с цел да се изкатеря ,но... хванах се , опитах да се махна колкото се може по бързо от тях обаче не издържах .Спрях се и се обърнах към тях.Казах си нещо с вълка,но не помня какво ..Накрая обаче се махнах от тях.Не го исках , но го направих.Мисълта ,че ще се върна отново при онзи вълк ме обзе изцяло! Жадувах повече от всичко да се върна.Не мога да опиша какво беше чувството ,но аз знаех..знаех,че ще се върна.

    Таааа ,това бе сънят..след ,като се събудих се чувствах така ,както никога..наистина много странно.Сънувах сънят ,когато бях на село ,а когато се прибирах с колата по пътя видяхме убит вълк ..дори спряхме ,за да видим отблизо.Беше вълчица.Почувствах се ужасно ,стана ми много жал ,но ми стана и страно ,че въобще виждам вълк точно след онзи сън.Може би е чиста случайност ,не знам.
    Какво трябва да значи всичко това? Има ли някакво тълкуване поне на част от съня ....? Наистина е важно да разбера ..

    И преди да почнете да обиждате или да ми казвате да спра с фентъзито - нито съм гледала, нито съм чела фентъзи от доста време.Моля без хейт. Благодаря предварително ( и съжелявам ако има грешки ,но пиша от телефон).
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в sanovnik.bgпреди 7 години