Вълци

 • 24.07.17 11:53#1Kittykat2002Kittykat2002Регистрация: 24.07.17Град: РусеОтговори: -ВълциЗдравейте.Ще опитам да разкажа за съня си колкото се може по разбирателно ;д ,защото не помня всичко с точност и може да стане каша ама ще опитам да обясня всичко както трябва.
  Значи сънувах вълци.Бяха глутница и можеха да говорят.

  Бях на село и реших да отида до къщата на баба и те бяха там.Видях ги и изпитах едно чувство ,когато видях един от вълците..сякаш винаги съм искала да го видя и най - накрая се случи.Бях щастлива и то много по необясними за мен причини.

  Не го чувствах точно като животно въпреки ,че бе именно такова.Забравих какво по - точно си говорехме, но помня ,че ми каза да бягам.Глутницата отиде някъде , остави ме ,а той ме предопреди докато ги няма да бягам.Чувствах се в опасност и започнах да бягам ,но чувството за опасност не надделявяше над това ,че исках онзи вълк да ме хване.Исках го с цялото си сърце.Бягах , защото усещах страх, защото той ми каза, но както казах повече от всичко се надявах той да ме улови.

  Докато бягах видях глутницата зад мен.И той.Моят вълк беше там.Опитах да се хвана за нещо като дърво или не знам хД не помня какво беше ,но се хванах за това нещо с цел да се изкатеря ,но... хванах се , опитах да се махна колкото се може по бързо от тях обаче не издържах .Спрях се и се обърнах към тях.Казах си нещо с вълка,но не помня какво ..Накрая обаче се махнах от тях.Не го исках , но го направих.Мисълта ,че ще се върна отново при онзи вълк ме обзе изцяло! Жадувах повече от всичко да се върна.Не мога да опиша какво беше чувството ,но аз знаех..знаех,че ще се върна.

  Таааа ,това бе сънят..след ,като се събудих се чувствах така ,както никога..наистина много странно.Сънувах сънят ,когато бях на село ,а когато се прибирах с колата по пътя видяхме убит вълк ..дори спряхме ,за да видим отблизо.Беше вълчица.Почувствах се ужасно ,стана ми много жал ,но ми стана и страно ,че въобще виждам вълк точно след онзи сън.Може би е чиста случайност ,не знам.
  Какво трябва да значи всичко това? Има ли някакво тълкуване поне на част от съня ....? Наистина е важно да разбера ..

  И преди да почнете да обиждате или да ми казвате да спра с фентъзито - нито съм гледала, нито съм чела фентъзи от доста време.Моля без хейт. Благодаря предварително ( и съжелявам ако има грешки ,но пиша от телефон).
  ОтговорОтговор с цитат
 • 11.08.17 04:03#2plami_amplami_amРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 215от: ВълциВидиш ли вълк насън, значи те очаква радост за врага ти или ще срещнеш приятел. Ако те гонят вълци ще имаш неприятности и кавги с непознати или със съседи. Зависи и какъв е бил цветът на вълка.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest