Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен в Sanovnik.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Мисля, че съм свързан с небетопреди 4 годиниЗа онези от вас, които се чудят какво е видял потребителя, всъщност има научно обяснение за това.
    Нарича се геоцентрична илюзия.
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Третото око: поглед през паралелна реалност?преди 5 годиниНякога задавали ли сте си въпроса: "В тялото ли съм или съм самото тяло? И ако не съм в тялото, тогава какво съм?" Онези от вас, които са сигурни че знаят отговорът на тези въпроси и още много подобни въпроси свързани със съществото на самия живот, най-вероятно са осъзнати за това кои са самите те, и са пробудили мистериозна сила наречена третото око или още известно като елифизна жлеза (pineal gland), божествената частица и т.н. Смея да твърдя че съм един от тези хора, въпреки че не разкривам това пред който и да е (все пак ако сте част от бойния клуб, не трябва да говорите за бойния клуб), но имам една теория, която бих желал да споделя с вас.

    Знаете ли за мултивселенската теория, според която съществуват други измерения подобни на нашето, или още по-известни като паралелни вселени? Сигурно ще се запитате "Добре де, аджеба, това какво общо има с третото око?" Двете неща са силно свързани, общото между тях според мен, са самите видения които получават онези надарени с тази дарба да виждат в бъдещето, дали ще виждаме щурмуващи същества в нематериална форма, цели кадри от истински събития като по филм или ще шпионираме хората, и то всичко това случващо се докато умът ни е буден, та, според мен тези видения са нещо като предупреждения.

    Честно да ви кажа, аз не съм пробудил третото си око на сила, но съм осъзнат спрямо обкръженията ми през цялото време. Не ми се случва много често да получавам видения, но когато ми се случи, вярвам, че това не са просто видения, а директен поглед през бъдещето. Смятам, че когато получаваме такива видения, това е знак, че сме преминали в паралелна реалност и то в реално време, и това се случва със всеки един от нас, всички се пренасяме в може би безброй паралелни светове, които са идентични на нашия, през известен период от време, просто не всички осъзнават това, единствено онези надарени с дарбата да виждат.
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Видения, телепатия?преди 6 годиниЗдравейте. Наскоро започна да ми се случва нещо. Преди да заспя, от време на време ми се случва като затворя очи, да започна да виждам лицата на хора, които изглеждат доста плашещо. Пренебрегвайки страхът който ме обхващаше първия път когато изпаднах в подобно състояние, ме отведе до това да виждам дадени събития.

    Например, озовавам се в голям град като Ню Йорк, където много хора ходят по улицата, и почти имам усещането сякаш че ги наблюдавам отгоре и препускам покрай раменете им с много бърза скорост, в истинска времева линия.

    Също така, често "сънувам" все едно съм в тялото на някой друг и гледам през неговите очи от 3-то лице. Не знам дали второто и първото са свързани по някакъв начин, но осъзнах че мога да накарам хората през които гледам да вършат действия, например последния път накарах човекът да излезе за малко, да разгледа какво има навън, след това да се върне в стаята си и да си легне да заспи, за да може съзнанието ми да се върне в тялото ми и наистина имах усещането че по някой път, съзнанието ми попада в тялото на някой друг.

    Това възможно ли е, или просто си измислям?
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Какво означават радиоактивни облаци в съня?преди 8 годиниЗдравейте. Прегледах сайта за отговори, но не са ми достатъчни и реших да започна да споделям сънищата си. Снощи сънувах че съм в град (позитивен съм че не беше Чернобил тъй като там няма улица наречена "Рай"), над който се рееха радиоактивни облаци (не съм сигурен дали да ги наричам "радиоактивни", но определено имаха странна форма и се отличаваха от другите). Единия беше жълт на цвят, другият син, синия се разшири, стана по-голям и скоро издуха жълтия към лявата страна. Изглеждаше, че тези облаци влияеха на хората в града и ги караха да изпадат в транс.
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в sanovnik.bgпреди 8 години