Sanovnik.bg»Форум»Ясновидство и Предсказания»Третото око: поглед през паралелна реалност?

Третото око: поглед през паралелна реалност?

  • 15.03.19 01:02#1Потребител#173449Потребител#173449НовакРегистрация: 07.07.16Град: -Отговори: 1Третото око: поглед през паралелна реалност?Някога задавали ли сте си въпроса: "В тялото ли съм или съм самото тяло? И ако не съм в тялото, тогава какво съм?" Онези от вас, които са сигурни че знаят отговорът на тези въпроси и още много подобни въпроси свързани със съществото на самия живот, най-вероятно са осъзнати за това кои са самите те, и са пробудили мистериозна сила наречена третото око или още известно като елифизна жлеза (pineal gland), божествената частица и т.н. Смея да твърдя че съм един от тези хора, въпреки че не разкривам това пред който и да е (все пак ако сте част от бойния клуб, не трябва да говорите за бойния клуб), но имам една теория, която бих желал да споделя с вас.

    Знаете ли за мултивселенската теория, според която съществуват други измерения подобни на нашето, или още по-известни като паралелни вселени? Сигурно ще се запитате "Добре де, аджеба, това какво общо има с третото око?" Двете неща са силно свързани, общото между тях според мен, са самите видения които получават онези надарени с тази дарба да виждат в бъдещето, дали ще виждаме щурмуващи същества в нематериална форма, цели кадри от истински събития като по филм или ще шпионираме хората, и то всичко това случващо се докато умът ни е буден, та, според мен тези видения са нещо като предупреждения.

    Честно да ви кажа, аз не съм пробудил третото си око на сила, но съм осъзнат спрямо обкръженията ми през цялото време. Не ми се случва много често да получавам видения, но когато ми се случи, вярвам, че това не са просто видения, а директен поглед през бъдещето. Смятам, че когато получаваме такива видения, това е знак, че сме преминали в паралелна реалност и то в реално време, и това се случва със всеки един от нас, всички се пренасяме в може би безброй паралелни светове, които са идентични на нашия, през известен период от време, просто не всички осъзнават това, единствено онези надарени с дарбата да виждат.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 20.03.19 10:50#2potrebitelpotrebitelНовакРегистрация: 31.01.19Град: -Отговори: 10от: Третото око: поглед през паралелна реалност?az puk imam ne treto oco a milioni oci hahahahaha kato citeti razni publikazii i razni komentari pocvati da pisite sucineniq na svobodna tema ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest