Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен в Sanovnik.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Пораснаха им крила и излетяха нагоре. Бяха ангелипреди 8 годиниЗдравейте.Преди няколко дни сънувах средният сън....Стоях в двора на една къща.Беше слънчево и хубаво.Наблюдавах три момчета да играят на нещо като голф,но не точно.Единият удари топката и тя се отзова пред краката ми.Хванах я и им я хвърлих обратно.

    Обърнах се и влязох в къщата,но нещо ме накара да се върна.Излязох на двора и тогава видях 3те момчета прегърнати.Гледаха към небето.Пораснаха им крила и излетяха нагоре. Бяха ангели.Какво означава този сън?Сега като Ви разказвам сънят си,чак ме побиха тръпки.Някой може ли да ми го разтълкува?
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Моята работа е, да се докосна до пътя, а твоята е да го извървиш!преди 8 годиниЗдравейте. Моля Ви някой да ми разтълкува следният сън....Сънувах,че е зима и няма ток по улиците. Само там където аз стоях до едно магазинче беше светло. Някой ми каза,че трябва да тръгна и да посрещна някаква жена по улицата.Тръгнах по улицата. Беше тъмно.Тогова срещу мен видях жената. Висока,слаба,руса с мъжка прическа.Пред нея припкаше едно малко,черно кученце.Аз и казах здрасти,трябваше да те посрещна?! А тя ми отговори "Нямаш работа тука.Надолу е много тъмно.Връщай се".Обърнах се и тръгнах към магазинчето,от което бях тръгнала.Виждах го от далече как свети.Жената вървеше след мен.След като ме придружи до магазинчето ми каза следното..."Моята работа е, да се докосна до пътя, а твоята е да го извървиш"....След, което се събудих.
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в sanovnik.bgпреди 8 години