Анонимен
Анонимен
Новак
 • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Какво ли стана?преди 4 годиниЗдравейте сега ще ви споделя една случка която стана вчера. Бях се скарала с баща ми и отидох на прозореца да се успокоя и гледах към недебо и виждах силуети на хора тива и друг път съм го виждала и не ме изплаши много но после както си гледах в небето ,небето стана розова-лилаво след това погледнах към дърветата те се приближаваха към мене и се изплаших.
  Какво означава това?
 • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Аз съм Съботник! Мога ли да виждам духове и самодиви?преди 4 години, преди 3 месецаОт много време чета за съботниците и пише че могат да виждат духове, вампири и самодиви и т.н.
  Чудех се дали и аз мога да ги виждам родена съм в събота през края на март а майка ми е казала, че съм трябвала да се родя края на април и се чудех дали това има няква логика.

  Започнах да виждам в небето някакви силути и осещам чуждо присъствие чувам шумове и това започва всичко когато дядо ми умря.

  И се чудех дали съботниците виждат духове вампири или съмодиви или е лъжа.
  • neli
   neliЗдравей. Относно съботниците знам че когато са ядосани не трябва да обиждат и кълнат в събота защото е лош знак и в най- лошия сручай то се збъдва ако кълнеш някой или нещо. Баба ми беше съботница и знам по нея кво ставаше.
 • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Видях я, но другите не я виждаха!преди 5 годиниБях излезнала с Баба на село и Баба се спря да говори с една жена през това време аз продължиш да вървя и стигнах до една срутена къща и се загледах в нея и пред къщата видях прегърбена бабичка, която беше много ядосана и извиках Баба да дойде при мене и я попитах дали я вижда тя каза, че не вижда нищо и се зачудиш какво ли означава това.
 • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в sanovnik.bgпреди 5 години