Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименКакво ли стана?
Здравейте сега ще ви споделя една случка която стана вчера. Бях се скарала с баща ми и отидох на прозореца да се успокоя и гледах към недебо и виждах силуети на хора тива и друг път съм го виждала и не ме изплаши много но после както си гледах в небето ,небето стана розова-лилаво след това погледнах към дърветата те се приближаваха към мене и се изплаших. Какво означава това?
АнонименАз съм Съботник! Мога ли да виждам духове и самодиви?
От много време чета за съботниците и пише че могат да виждат духове, вампири и самодиви и т.н. Чудех се дали и аз мога да ги виждам родена съм в събота през края на март а майка ми е казала, че съм трябвала да се родя края на април и се чудех дали това има няква логика. Започнах да виждам в небето някакви силути и осещам чуждо присъствие чувам шумове и това започва всичко когато дядо ми умря. И се чудех дали съботниците виждат духове вампири или съмодиви или е лъжа.
АнонименВидях я, но другите не я виждаха!
Бях излезнала с Баба на село и Баба се спря да говори с една жена през това време аз продължиш да вървя и стигнах до една срутена къща и се загледах в нея и пред къщата видях прегърбена бабичка, която беше много ядосана и извиках Баба да дойде при мене и я попитах дали я вижда тя каза, че не вижда нищо и се зачудиш какво ли означава това.