Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен в Sanovnik.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: От 3-4 години усещам присъствието му вкъщи!преди 8 годиниНе искам да се свързвам по никакъв начин с това нещо.. Защото ме е страх .. На 16 години съм.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: От 3-4 години усещам присъствието му вкъщи!преди 8 годиниГоворила съм с родителите си, но те не са усещали нищо странно или необичайно.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: От 3-4 години усещам присъствието му вкъщи!преди 8 годиниДа,много пъти съм виждала сенки.
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: От 3-4 години усещам присъствието му вкъщи!преди 8 годиниЗдравейте!
    Съвсем скоро се регистрирах тук, но отдавна чета във форума най-различни истории. Ще ви разкажа по-накратко моята история. Предпочитам да не споделям годините си.
    Близо от 3-4 години насам,живея със странното чувство за чуждо присъствие (на дух,предполагам) у дома.Това чувство не ми дава мира.Постоянно изпитвам някакъв страх,когато стоя у дома, получавам някакви пристъпи на паника, като са най-често вечер,когато си лягам.Видях духа на дядо ми,който в интерес на истината не познавам, защото е починал преди 18-20 години,но не в този апартамент.Когато влезна в стаята си,не знам защо,но изпитвам някакъв ужас.

    От известно време насам,понякога долавям някаква странна миризма,която не мога да си обясня от къде идва, при положение,че проветрявам много често стаята си.Понякога имам чувството че се парализирам за кратко от страх.Не мога да помръдна.Не мога и не мога да си обясня всичко това.Понякога падат разни предмети от само себе си, чувам разни странни шумове.А, и да не забравя да кажа,че точно в началото на всичко това, чух някой да казва името ми, по-скоро да го шепти.Бях си вкъщи тогава и беше късно вечерта,към 23:00 часа.Обърнах се, нямаше никой и всичко около мен беше тъмно.

    Ще помоля само да ми помогнете и да ми кажете какво да правя.На Коледа миналата година окадихме целия апартамент,но всичко това продължава.Благодаря,че отделихте време да го прочетете.
  • /АнонименАнонименпопълни разширения си профилпреди 8 години
  • /АнонименАнонименси добави аватар. Добави и ти!преди 8 години
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в sanovnik.bgпреди 8 години